Mi volt a legnagyobb szabálysértés amit forgalomban elkövettél, de megúsztad?
Egyszer besokaltam egy dugóban és úgy keveredtem ki belőle,hogy átmentem egy járdaszigeten,dupla záróvonalon és behajtottam egy egyirányú utcába,mint legbonyolultabb véglet.
Bármilyen országos rekordot döntögető gyorshajtásom is volt,30-as tábla mellett (útfelbontás volt Dombóvár előtt) 300-zal.
:o)
jogsi nélkül lopott kocsival részegen :)
najó, finomítok. jogsim még nem volt meg, de már jártam tanfolyamra, és vezetni is tudtam valamennyire. a forgalmi nem nálam volt, hanem az autó tulajánál, akiért elmentem. és volt bennem 3 sör.
szóval ha megállítottak volna a sünök, akkor minimum, h 10 évre eltiltanak még csak attól is, h autóra nézzek :)
kicsit büszke vagyok magamra, mert szépen vezettem, minden szabályt akkurátusan betartottam, még magam is meglepődtem :) és azért persze nem csinálnék ilyet újra. amióta jogsim van, szinte nem is iszom alkoholt.
megúsztam a dolgot, viszont izzadtam mint örömlány a templomban. :D
Már mind elévült és régen történtek külföldön, és nem is én vezettem az autót:
gyorshajtás (210/90)
záróvonal átlépéses előzés (egyszer ezért el is kaptak)
duplazáróvonal átlépés
buszsávban folyamatos közlekedés
megállás és várakozás szabályainak megsértése
irányjelzés elmulasztása
elsőbbségadás szabályainak megsértése
behajtani tilos megsértése
egyirányú utcában tolatás (hosszútávú)
ittas vezetés (szabálysértési tartományban)
Én manapság természetesen a közlekedési szabályok szigorú betartásával közlekedem és ezt ajánlom mindenkinek.
Na nekem most volt a nyáron a legjobb :D
Szlovákiában mentünk, és a bal oldalon villógó rendőrautók álltak balesetnél. Annyira figyeltem, hogy az elém ugró rendőrt a megállító táblájával nem láttam, a nejem visított, hogy fékezz :D Na a rendőr jött kiabált, szerencsére nem értettem, de a nejem igen, azt mondta adjak hálát az égnek, hogy továbbot intett és csak jól lebaszott, mert se az öv nem volt rajtam, a bal oldali tompítottam sem égett, plusz még ha el is ütöm vittek volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!