Trafipaxok minek vannak kint?
Nem tudom mire vélni ezt a sok trafipaxosdit.
Ilyen üzemanyag mellett még a maradék közlekedést miért bénítják meg? Most valami nagyot tesznek a rend őrei ezzel?
Szerintem csak útonállók.
Én például amíg ez a razzia van leteszem a kocsit. Bolond vagyok megbírságoltatni magam. Úgy is belekötnek amibe csak bírnak. most 10 napra megáll az élet?
Köszönjük!
"Ezek a mai sebességkorlátozások 30 éves technikákra vonatkoznak. "
30 éve még 60 volt a lakott területen a korlát. Az akkori(!) technikához :)
"Mind ott nyomta a fülembe egész úton hogy nem érünk oda nem érünk oda!"
Add át neki a kormányt. Vagy tedd ki a táblát, hogy "Kuka utas vésd az észbe...". Nem hinném, hogy pisztolyt tartanak a fejedhez. Ha nem tetszik neki, akkor gyalogol.
"De mikor 51 el mész és 15-30.000 ezerre megbírságolnak "
Urban legend. Egyrészt TUDOM, hogy 65-től mérnek az 50-es táblánál, másrészt 53-tól van helyszíni(!) bírság. 65-től van csekk-küldés.
"De fogadom gyalog jár mind meg busszal és kocsija egynek se."
Tévedés, mint megannyi minden. Elég sokat vezetek ahhoz, hogy meglegyen a véleményem.
"Majd ha kimegy nekik a 30 ezres csekk meg fel lesznek háborodva hőbörögve. "
És mint írtam is: büntettek már meg. A saját f*szságom miatt. A hőbörgés ráhagyom azokra, akiknek ez a legnagyobb örömük az életben.
"Annyi esze nincs az eszt kijelentő egyénnek hogy elgondolkozzon rajta hogy kerül a kaja vajon az üzletekbe. "
Érdekes módon az áruszállító ismerőseim többsége is tudn a sebességhatárok betartásával közlekedni. És odaér időben.
"Meg az asztalos a kőműves és a pék is majd a hóna alatt hordja a buszon a maltert meg a deszkát ja és a kenyeret!"
Igen, híven sikerült leírni az agyoniskolázott mekkelekek véleményét.
"Én nem egyszer futottam bele olyan blőd dolgokba amiért félhavi fizetéseket fizettem."
Az okos ember más kárán tanul. A **** meg a sajátjából sem. Szerintem magad alatt vágod a fát.
Hagy már abba ezt a szánalmas,"szabály az szabály"-féle rendőrseggnyaló
közhelyparádét...
Nagyon jól tudod te mirőlbeszélünk,nemvagyte hülyegyerek..
(annyira) XD
Közigazgatási bírság 50-es táblánál 68km-tól van. ( 100km alatti limitnél 15km/h-s túllépéstől 30 000,de adnak +3km/h-t a műszer pontatlansága miatt, így a közigbirság 50nél 68km/h-tól jön )
Viszont helyszíni (szabálysértési?) bírságot, ha jó tudom már 51km/h-tól kiszabhatnak, 5-30 000 forintig, de ehhez meg kell hogy állítsanak.
Toábbra is azt mondom, aki vezet figyeljen oda és tartsa be a korlátozásokat, akkor nem lesz bünti. A többiek meg így jártak :)
akkor a kérdezőnek:
"Amúgy legalább egy ember egyetért velem a többiek olyan qu.. okosak!! De fogadom gyalog jár mind meg busszal és kocsija egynek se. Majd ha kimegy nekik a 30 ezres csekk meg fel lesznek háborodva hőbörögve"
Sajnos van,aki egyetért. A többiek meg felfogták, hogy a közlekedéshez szükség van szabályokra, amit be kell tarta(t)ni. És ne hidd, hogy csak egyedül neked van kocsid. De akadnak, akiknek több év(tized) alatt sem küldtek még gyorshajtásért csekket. Lehet, hogy a szabályosan vezetők nem kapnak?
"Úgy bírom mikor azt mondja sok gyökér hogy akkor nem kell autózni.:) -Legszívesebben állbarugnám a ilyen jószágot. Annyi esze nincs az eszt kijelentő egyénnek hogy elgondolkozzon rajta hogy kerül a kaja vajon az üzletekbe."
Pedig ez van. Aki nem képes pár egyszerű szabályt tiszteletben tartani, az nem alkalmas arra, hogy veszélyes járművet vezessen. És hiába gondolkozom el rajta, nem látok összefüggést az áruszállítás és a közúti veszélyeztetés között. Illetve ha nem autókázik, aki nem bírja, akkor nem fogja akadályoznia hivatásforgalmú közlekedést -ergo mindenki jól jár. Hol itt a probléma?
". Meg az asztalos a kőműves és a pék is majd a hóna alatt hordja a buszon a maltert meg a deszkát ja és a kenyeret!"
Miért, jellemzően maltert/deszkát szállító hivatásosok hisztiznek a traffipaxok miatt? Vagy inkább azok, akik nyugodtan vihetnék azt az egy kiló kenyerüket a hónuk alatt ahelyett, hogy másféltonnás vasdarabot cipelnének vele együtt.
"De mikor 51 el mész és 15-30.000 ezerre megbírságolnak és rájössz hogy ingyen dolgoztál egész hónapba majd akkor meséld el a gyerekednek hogy miért nincs új cipője."
Nincs mit magyarázni: apuka hülye volt, nem volt képes normálisan közlekedni és ezzel veszélybe sodorta a családja megélhetését is. És megmondani neki, hogy a cipőjét te játszottad el. Ennyi. Ha a gyereknek új cipő kell, akkor előre kellene gondolkodni azon, hogy a pénzedet büntetésre akarod kiadni, vagy megveszed neki. És aszerint közlekedsz.
"Én nem egyszer futottam bele olyan blőd dolgokba amiért félhavi fizetéseket fizettem. Évekig hordtam ilyen gondolkodású melósokat dolgozni. Mind ott nyomta a fülembe egész úton hogy nem érünk oda nem érünk oda! Utána kiszálltak fél óra kávé meg cigi szünetre.
De mikor 70 helyett 82-vel mértek be a prérin kaptam a csekkeket halomba. Mikor közöltem velük hogy bérükből kivonom a bírságot engem nem érdekel fel voltak lázadva kisebb háború tört ki"
Na és? Ki vezetett? Ők vagy te? Érdekes is lenne, ha a buszon vagy akár vonaton az utas belepofázna a sofőr dolgába... Ha meg hagytad, akkor meg is érdemled. Te voltál a hülye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!