Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Trafipaxok minek vannak kint?

Trafipaxok minek vannak kint?

Figyelt kérdés

Nem tudom mire vélni ezt a sok trafipaxosdit.

Ilyen üzemanyag mellett még a maradék közlekedést miért bénítják meg? Most valami nagyot tesznek a rend őrei ezzel?

Szerintem csak útonállók.

Én például amíg ez a razzia van leteszem a kocsit. Bolond vagyok megbírságoltatni magam. Úgy is belekötnek amibe csak bírnak. most 10 napra megáll az élet?

Köszönjük!

2012. aug. 15. 07:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
betartod a sebességhatárokat (műszer + 10 km/h és ehez hozzáteszed lakott területen a h kb 64 legyen) és nem lesz semmi baj kint úgyis ritka a mérés,legalább is erre felé 1 évbe ha találkozok egyszer trafival lakott terülten kívül
2012. aug. 15. 12:47
 12/25 anonim ***** válasza:

"Na látjátok én azért járok smkp.-al NA annak a rendszámát fényképezzék le. (nincs!!!)"

Na ja, és ha bemérnek és megállít, akkor helyszínen adhat 5-30 000ig csekket. Ezt kicsit kifelejtetted :)

2012. aug. 15. 14:35
 13/25 A kérdező kommentje:

Én látjátok ezért járok sárkányrepülővel.

Lefotózhat felírhatja ha tudja a rendszámot. Szaladhat akár utánam a csekkel. :P

2012. aug. 15. 14:55
 14/25 anonim ***** válasza:
kell a pénz az olimpiai aranyra, meg amit év közben elloptak ki kell pótolni ......
2012. aug. 15. 17:29
 15/25 A kérdező kommentje:

Olimpiai aranyat nem London adja?

Az utóbbiba van igazság. De ahogy hallgatom a híreket azért a pofátlanság határtalanságáról tesznek tanúbizonyságot a rend büszke őrei. Például ők maguk kitesznek egy 20Km es táblát indokolatlanul egy forgalmas út mellé és a trafipaxot meg mögé.

Kéne ide egy pár olyan egyén mint a TAXI című film főhőse aki jól leszopatná ezeket az etikátlan gátlástalan illetőket.

2012. aug. 16. 10:28
 16/25 anonim ***** válasza:

"Például ők maguk kitesznek egy 20Km es táblát indokolatlanul egy forgalmas út mellé és a trafipaxot meg mögé."

Ez olyan dolog, hogy egyszer én is hallottam, hogy a szomszéd karját amputáló orvos mesélte, hogy a macskájának a szomszédjának a lányának a nagyapja találkozott két rendőrrel, akik ezt csinálták. 100 traffizásból 1 van olyan, amikor tényleg sz*patnak. Mellesleg ahogy a rendőr nem mérlegelhet a büntetéskor, úgy az autósnak sincs joga mérlegelni, hogy melyik tábla fölösleges és melyik nem: ami ott van, azt kell betartani.

2012. aug. 16. 10:48
 17/25 anonim ***** válasza:

#16 Nelegyélmár ilyen k urvaokos,mostb@sztak meg a budaőrsin (!)30 rugóra,mert túlléptem az ötvenet!

Ki a g eci számít rá,hogy elédb@sznak egy ötvenes táblát,ami pár napja még ott sem volt??

De az tuti,hogy te fogsz a leghangosabban hőbörögni,hamajd esetleg belefutsz egy ilyenbe...

Szemét,fillérvadász pénzbehajtó korrupt tetű tányérfejűek!

Egyetértek a kérdezővel!

2012. aug. 16. 11:47
 18/25 anonim ***** válasza:

"Ki a g eci számít rá,hogy elédb@sznak egy ötvenes táblát,ami pár napja még ott sem volt?? "

És ki a **** számít arra, hogy elédugrik egy gyalogos. Tegnap még nem volt ott. Vagy egy STOP táblát, esetleg jobbkezes lesz egy utca... Jó dolog a helyismeret, meg hogy rutinból vezet az ember, de a táblák azok táblák.

PS: igen, engem is büntettek már meg ilyesmi miatt. Csak én belátom, hogy elqrtam, mert nem vettem észre vagy nem is figyeltem a táblát. Olyanért is büntettek, mert lesz*rtam, hogy az ott egy 40-es tábla. Persze könnyebb azon hőbörögni, hogy mindeki hülye csak te vagy helikopter.

2012. aug. 16. 13:37
 19/25 Alex Fly ***** válasza:

hogy minek? Szerinted hányan tartanák be a sebességkorlátozást, ha nem lenne ellenőrizve? Vannak-e olyan érettek a vezetők, hogy maguktól is a megfelelő sebességgel haladjanak? Saját bevallásuk szerint NEM. Az autóvezetők 70/-a válaszolta, hogy rendszerint túllépi a megengedett sebességhatárt. Na hát ezért kellenek.

A maradék 30%-nak pedig -ha igazat mondtak- nem teljesen sakál mindegy, hogy hol az a szájonvágott traffipax?!? Az ő pénzük nincs veszélyben, minek tennék le a kocsit?

Aki pedig már így áll hozzá, az tudja magáról, hogy szabálytalan; jobban tenné, ha nem csak 10 napig hagyná a gépjárművezetést: ami nem megy, nem kell erőltetni. Ha egyszer alkalmatlan rá, akkor adja vissza a jogosítványát és az ő problémaja is meg van oldva.

2012. aug. 16. 18:03
 20/25 A kérdező kommentje:

Ezek a mai sebességkorlátozások 30 éves technikákra vonatkoznak.

Amúgy legalább egy ember egyetért velem a többiek olyan qu.. okosak!! De fogadom gyalog jár mind meg busszal és kocsija egynek se. Majd ha kimegy nekik a 30 ezres csekk meg fel lesznek háborodva hőbörögve.

Én mindig azt figyelem hogy a forgalom többi részvevőjét ne akadályozzam és kerülgessem a sok értetlent.

Mikor üres az út az ember előtt örül ,hogy haladhat nem azt az 500Ft-s benzint pöfögi el feleslegesen.

Úgy bírom mikor azt mondja sok gyökér hogy akkor nem kell autózni.:) -Legszívesebben állbarugnám a ilyen jószágot. Annyi esze nincs az eszt kijelentő egyénnek hogy elgondolkozzon rajta hogy kerül a kaja vajon az üzletekbe. Lövése nincs állítom a tudatáig nem hatol el.. (biztos berepül oda. Meg az asztalos a kőműves és a pék is majd a hóna alatt hordja a buszon a maltert meg a deszkát ja és a kenyeret! Á... De mikor 51 el mész és 15-30.000 ezerre megbírságolnak és rájössz hogy ingyen dolgoztál egész hónapba majd akkor meséld el a gyerekednek hogy miért nincs új cipője. Nyaljátok ki a sünök seggét. Mért nem a bűnözőket üldözik ilyen intenzitással? Mért van annyi rablás nemi erőszak gyilkosság? Mért zárnak le olyan ügyeket öngyilkossággal ami egyértelműen a vak is látja hogy gyilkosság??? O sünök.. Pl mikor levákta a csávó a (saját fejét láncfűrésszel) .Mért szívóznak az átlag dolgozó emberekkel?? Ezt írd válaszold meg te seggny@ló!

Azt üldözöd akik kiszolgálnak????!!!!!

Én nem egyszer futottam bele olyan blőd dolgokba amiért félhavi fizetéseket fizettem. Évekig hordtam ilyen gondolkodású melósokat dolgozni. Mind ott nyomta a fülembe egész úton hogy nem érünk oda nem érünk oda! Utána kiszálltak fél óra kávé meg cigi szünetre.

De mikor 70 helyett 82-vel mértek be a prérin kaptam a csekkeket halomba. Mikor közöltem velük hogy bérükből kivonom a bírságot engem nem érdekel fel voltak lázadva kisebb háború tört ki :P Na tegyem bele!! Ugye ez meg nem tetszik??! Ilyenek vagytok itt is válaszolók! Pont ilyenek! Tisztelet a kivételnek!

Állandó ellenőrzés és kontroll. Eladósodott életekre generációk ...

Szép új világ!!

2012. aug. 17. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!