Trafipaxok minek vannak kint?
Nem tudom mire vélni ezt a sok trafipaxosdit.
Ilyen üzemanyag mellett még a maradék közlekedést miért bénítják meg? Most valami nagyot tesznek a rend őrei ezzel?
Szerintem csak útonállók.
Én például amíg ez a razzia van leteszem a kocsit. Bolond vagyok megbírságoltatni magam. Úgy is belekötnek amibe csak bírnak. most 10 napra megáll az élet?
Köszönjük!
"a maradék közlekedést miért bénítják meg?"
Nem kell megállni traffipaxnál. Még csak lassítani sem kell.
"Szerintem csak útonállók. "
Igen, de nem értelmet rabolnak, az biztos.
"Bolond vagyok megbírságoltatni magam. "
Én meg betartom a sebességet.
"most 10 napra megáll az élet? "
Nem. Én például ugyanúgy közlekedek.
"Én például amíg ez a razzia van leteszem a kocsit."
A benzin utána se lesz olcsóbb, úgyhogy akár maradhatna is a garázsban. Egy normális sofőr többezerszer annyit költ életében benzinre, mint büntetésre. Még húsz körül is.
"Most valami nagyot tesznek a rend őrei ezzel?"
Igen, az állatok nem mernek legalább előbújni a karámból, de ha mégis, akkor megpróbálnak egy kicsit emberivé válni.
" Trafipaxok minek vannak kint? "
pl ,hogy a sok tapló gyorshajtót-száguldozót,visszalassítsák az elfogadott sebességre,vagy megbírságolják,
teszem hozzá,hogy jó,hogy ezt teszik,talán ettől is kevesebb lesz a baleset,mi nekik szurkolunk,és nem az autóversenyző palántáknak,
"Akkor te nem Magyarországon élsz!!!"
De. ÉN/MI Magyarországon élek/élünk...
"Amúgy én autót se látok szinte nem hogy olyat ami gyorsan hajtana."
Mégis hol laksz, Mucsajröcsögén?
Amúgy be kell tartani a sebességhatárokat és akkor lehet 500 méterenként is kontroll. A kocsimban megvan minden tartozék, papírjai/im rendben vannak ezért a razzia miatt sem kell paráznom. Ha neked le kell tenni a kocsit, akkor ott már valami gond van :)
"Bolond vagyok megbírságoltatni magam. "
Mi is bolondok vagyunk megbírságoltatni magunkat. Ezért betartjuk a sebességhatárokat. Tudom, ez elképzelhetetlen dolog, de tényleg így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!