Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ilyen embereknek, hogy lehet...

Ilyen embereknek, hogy lehet jogosítványt adni?

Figyelt kérdés

A piros lámpánál álltam, kétsávos út volt, és jött egy mentőautó mindenki próbált félreállni, én jobbra próbáltam félrehúzódni ,és balról pedig egy Hyundai terepjáró elkezdett szintén jobbra jönni ,holott neki balra kellett volna mert a mentő a kocsisor között törte magának az utat ez meg a bal sávot akarta felszabadítani -teszem hozzá egyedül ő tett így a többi autó mind balra húzódott félre az én sávom pedig jobbra és mivel nem fért oda a Hyundai egyszerűen nekem jött,azt hittem véletlen ,de nyomta a gázt és ,már ropogott az autóm egyből rádudáltam és akkor abbahagyta a mentő nagy nehezen elfért...aztán visszarendeződött a kocsisor.

Kiszálltam kicsit behorpadt a kocsim, de más baja nem lett, már így is ütött kopott volt és céges autó tehát nem is saját(Citroen Jumper).

Nem voltam ideges , de kíváncsi voltam mégis mi volt ez és bekopogtam a Hyundaiba jobb oldalról, a csaj letekerte az ablakot és mielőtt bármit is mondtam volna azt mondta,hogy "Bocsika de nem a tanpályán vagy, figyelni kéne és nem bambulni"

Aztán váltott a lámpa gyorsan felemelte az ablakot és elhajtottak.

Nehéz felidegesíteni, igazából most sem sikerült, de igen csak elgondolkodtatott ,hogy milyen emberek vannak forgalomban...

Ami viszont vigasztalt,hogy az új sötétszürke Hyundaion egy szép nagy és feltűnő karcolás keletkezett.

(Az én autómon meg igazából észre sem lehet venni a horpadást, elmondtam a főnöknek is és mutattam az autót és csak legyintett,hogy ennek már nem számít.)

2012. júl. 24. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha érdekel egy rendőr válasza, akkor mindenképpen lett volna értelme bejelenteni a rendőrségen, mégpedig azért, mert akkor ezt a mentősnek is látnia kellett, illetve lehet, hogy kamera is volt felszerelve. Tehát bizonyított lett volna minden bizonnyal, illetve a kis nőci kapott volna egy jó kis bírságot ezért, illetve a biztosítója igen is fizesse a kárt.

Mondjuk ha fontosabb volt a szállítás, akkor mindegy.

Legutóbbi esetem olyan volt, hogy haladt előttem egy hölgy, aki olyan manővereket produkált mintha ittas lenne. Megállítottam, a szonda 0.00-át mutatott, majd a hölgy közölte, hogy most szerezte meg a vezetői engedélyét, és megijedt a rendőrautótól. Nagyon gyorsan elköszöntem, és elmentem messzire. (És szét röhögtük az agyunkat)

2012. aug. 6. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ilyenek kaptak úgy jogsit, hogy lefizették a vizsgabiztost, pénzzel vagy akárhogy... ilyen h*lye elkényeztetett p*csáknak nem szabad jogsit adni....
2012. szept. 18. 20:42
 13/13 Bajer ***** válasza:
Nincs jogsija. A Hyundai üzemanyaggal megy. Ott helyben kirángattam volna a p*csát és ha akadékoskodik, már hívom is a zsarukat.
2013. máj. 21. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!