Ilyen embereknek, hogy lehet jogosítványt adni?
A piros lámpánál álltam, kétsávos út volt, és jött egy mentőautó mindenki próbált félreállni, én jobbra próbáltam félrehúzódni ,és balról pedig egy Hyundai terepjáró elkezdett szintén jobbra jönni ,holott neki balra kellett volna mert a mentő a kocsisor között törte magának az utat ez meg a bal sávot akarta felszabadítani -teszem hozzá egyedül ő tett így a többi autó mind balra húzódott félre az én sávom pedig jobbra és mivel nem fért oda a Hyundai egyszerűen nekem jött,azt hittem véletlen ,de nyomta a gázt és ,már ropogott az autóm egyből rádudáltam és akkor abbahagyta a mentő nagy nehezen elfért...aztán visszarendeződött a kocsisor.
Kiszálltam kicsit behorpadt a kocsim, de más baja nem lett, már így is ütött kopott volt és céges autó tehát nem is saját(Citroen Jumper).
Nem voltam ideges , de kíváncsi voltam mégis mi volt ez és bekopogtam a Hyundaiba jobb oldalról, a csaj letekerte az ablakot és mielőtt bármit is mondtam volna azt mondta,hogy "Bocsika de nem a tanpályán vagy, figyelni kéne és nem bambulni"
Aztán váltott a lámpa gyorsan felemelte az ablakot és elhajtottak.
Nehéz felidegesíteni, igazából most sem sikerült, de igen csak elgondolkodtatott ,hogy milyen emberek vannak forgalomban...
Ami viszont vigasztalt,hogy az új sötétszürke Hyundaion egy szép nagy és feltűnő karcolás keletkezett.
(Az én autómon meg igazából észre sem lehet venni a horpadást, elmondtam a főnöknek is és mutattam az autót és csak legyintett,hogy ennek már nem számít.)
pffff
Hát én egy ilyenre kihívtam volna a rendőrt azért.
Ha ennyire idióta akkor legalább egy feljelentést kapjon...
De nyugodt vagy... Sokszor járok ütött-kopott autókkal, de ilyen esetben amikor az elhajtás legcsekélyebb szándékát látnám azonnal ráugranék a kocsijára, vagy lendületből lerúgnám a tükröt. Ő jön nekem, és még neki áll feljebb?
Biztos hogy szóltam volna a rendőröknek mert elhajtott. A legminimálisabb hogy kiszáll, megnézi, bocsánatot kér. Ha csak egy karc ami fel sem tűnik a többi között, akkor is.
Jó oké céges kocsi nem a tied,lexarod. De ha a sajátod lenne akkor is ennyiben hagyod? Mert én biztos ,ha csak egy karc is lenne ,felírom a rendszámot ,feljelentést teszek és lebiztosítózom a kocsimat.
A csaj csak tipikus ostoba újgazdag pitsa,helyzetfelismerés nulla helyette nagyképű és pofátlan.
Felírtam a rendszámot, de a főnököt nem érdekli így ki is dobtam mert engem sem érdekel mivel nem az én autóm.
Nem tartom olyan komolynak az ügyet, egy enyje benyjével megúszta volna nekem meg időre kellett szállítanom, nem lett volna időm még a rendőröket megvárni meg az egész üggyel foglalkozni, főleg,hogy a főnöket sem érdekelte, ha rendőrt hívok még a főnök b*szott volna le,hogy nem szállítottam időre.
Mikor emelte fel az ablakot gondoltam rá,hogy lefogom hogy ne tudja felhúzni,hogy legalább elmondjam a véleményem, de nem ért ennyit sem az egész, számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!