Kaphatok igy jogositványt?
Minél előbb menj el a szemészetre! De az is elég, ha bemész egy optikushoz. Első alkalommal javasolnám a szemészetet, mert ott megvizsgálják a szemedet, esetleg kiderül, ha van vele valami probléma, nem csak gyenge a szemed.
Én is jogsi csináltatás előtt mentem el szemészetre, megkaptam a szemüvegem, azzal mentem az alkalmasságira.
Az orvosi vizsgálatot a háziorvos végzi és most 7eFt körül van,szóval,ha olyan akkor ráírja,hogy nem alkalmas és elveszi a pénzt és ad egy beutalót a szemészetre,ahol felírnak majd szemüveget és újra mehet a háziorvoshoz,ahol újra kifizeted az alkalmassági árát.
Egyébként elég,ha bemész egy szemvizsgáló szalonba,hogy megnézetnéd a szemed és ha gond van ott meg is csináltathatod a szemüveget és még legtöbbször így a vizsgálatért sem kell fizetni.
Utána már nyugodt szívvel mehetsz alkalmasságira.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!