Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Pár hónap és 18 leszek és...

Pár hónap és 18 leszek és jogosítványt csinálnék. Megcsinálhatom úgy, hogy A1 és B kategóriás jogosítványt is megszerezzem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek motorozni és 21 éves koromig nekem bőven elég a 125 cc motor de a B jogsi is kellene.
2012. márc. 17. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Előbb a B, aztán ha az a kezedben van, jöhet az A1. Addig ugyanis nincs miről csinálni a különbözetit.
2012. márc. 17. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom hogy kezdd el a B-t csinálni és csináld végig ameddig nem lesz kezedben a jogsid. Bátyám egyszerre akarta a 2 öt megcsinálni és nem nagyon ment neki mert amint befejezte a városi vezetést egy nap már utána rögtön fáradtan mehetett rutinra motorozni plusz mind ezt munka után csinálta. Így az iskola vezetőjének tanácsára egy időre halasztotta inkább az A1 et mert energiával nem bírta volna.
2012. márc. 17. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Különbözetit úgyis csak 2 év után tehetne...

Egyszerre csinálni meg nem sok értelme van (max a KRESZ-t csináld meg egyszerre! Kétszer kell ígyis úgyis vizsgázni de lehet a sulival le lehet boltolni és csak 1x befizetni az oktatást!).

A vezetést én mindenképpen különvenném, előbb a B-t és ha azzal kész vagy hajrá 2 kerékre.

2012. márc. 17. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Jóbarát mire vársz?? 17évesen is lehet jogsid. Legalább is Én annyi voltam mikor megszereztem.
2012. márc. 17. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor elkezdem a B-t és utána mikor kezemben van a jogsim egyből megszerezhetem az A1-t?
2012. márc. 18. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, de:

- újra ki kell járni egy KRESZ tanfolyamot és vizsgázni is kell

- Újra kell rutin vizsgázni

- Újra kell forgalmi vizsgázni

2012. márc. 18. 15:31
 7/7 Bajer ***** válasza:
Haverom előbb az A1-et szerezte meg, 2 évvel később pedig a B-t. Igaz motorozni jobban szeret, kocsit szinte csak rossz időben vezet.
2013. máj. 21. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!