Két hónappal ezelőtt, Augusztus 14-én, a rendőrség igazoltatott és elvették a forgalmimat, mert tíz nappal azelőtt lejárt. Azt mondták, hogy két hónap múlva visszafogom kapni, de azóta semmilyen értesítést nem küldtek. Ilyenkor mi a teendő?
attól hogy elveszik még nem lesz érvényes -.-
majmok...
Utolsónak!
1. Ha műszaki vizsgára be van jelentve igazolást kap róla.
Műszaki nélkül a vizsgára is csak útvonalengedéllyel lehet menni.
2. Milyen türelmi időről beszélsz? Vagy érvényes vagy nem.
3. Szívózik a rendőrrel, még az életkedvét is elveszi nem csak a forgalmiját. Ha köcsögösködik akkor még több hibát keres a rendőr. Gondolkozz!!!
Kérdezőnek: A forgalmid az okmányirodába lett küldve ott érdeklődj róla. A rendőrségi eljárástól függetlenül meg lehet csináltatni a műszakit, de erről pontosat az okmányiroda tud mondani.
Utolsónak:
1.Én még soha nem kaptam igazolást mert bejelentettem az autót vizsgára.
2.Nem hivatalos türelmi időről beszéltem. Még a zsaruval is előfordul, hogy átsiklik dolgok felett. Te is elfelejtheted azt, hogy lejárt a műszaki. Főleg ha heti egyszer-kétszer vezetsz. Pusztán emberség kérdése az, hogy elnézi a hibád és figyelmeztet, hogy mihamarabb pótold a hiányosságot. Nyilván nem a szakadt cigányverdát kell elengedni, hanem a szemmel láthatóan igényes, törődést magán viselő autót.
3.Nem kell szívózni a rendőrrel. Nem a bunkóbbik énjét kell elővennie az embernek. De ezt már döntse el mindenki saját maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!