Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Rendőrség. Segít vki?

Rendőrség. Segít vki?

Figyelt kérdés
Mozgó gépjárműves igazoltatás helyes eljárása? Stb...
2011. okt. 17. 17:12
1 2
 1/12 anonim válasza:
te vagy a rendőr !! én tudjam!!??
2011. okt. 17. 17:40
 2/12 A kérdező kommentje:
nemvagyok rendőr csak szeretném megtanulni h is kell
2011. okt. 17. 18:19
 3/12 mr president válasza:
Bocsesz, de nem értem a kérdést! Mozgó gépjárműves igazoltatás? Az meg mi?Mozgó járművel való leállítás szabályait kérdezed esetleg?
2011. okt. 17. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha már rendőröket akarsz szívatni, ne más rágja már a szádba! Megnézed a KRESZ-t, és kimazsolázod! Ha meg nem tudod értelmezni, akkor ne pattogj!
2011. okt. 17. 23:47
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen Rezident azt! :D

Szóval Rendőr vagyok egy játékban és szeretném megtanulni hogy h kell szabályosan

2011. okt. 18. 07:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Szívesen segítek.

Állj ki az út közepére kis terpeszben,kicsatolt pisztolytáskával mint egy westernben és felemelt kézzel késztesd megállásra a közeledő gépjárművet.

Elsőnek ezt a Toyota Camryt javaslom :

[link]

2011. okt. 18. 08:21
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

De én általában szolgálati autóval közlekedek.Szóval Rendőr autóval hogy állítsam le?

2011. okt. 18. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Rendőrautóval fény és hangjelzést adva elég egyszerű a dolog,ha civil a verda marad a tárcsa.

De a rendőrtiszti felvételit meg se próbáld !

Szolgálati verda ?

Akkor sofőröd lehet vagy libán vett jogsid.

Mert a frankó előfeltétele a KRESZ tankönyv bebiflázása amiben fehéren feketén ott áll amit nem tudsz.

2011. okt. 18. 19:42
 9/12 A kérdező kommentje:
okoskám 14 vagyok nem kell leugatni... Egy értelmes választ kérnék nem olyat mint a tiéd.
2011. okt. 19. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:

14?

Akkor markold a répád és az előre-hátra legyen neked a gyakori...

A faterod főnöke vagyok (nagyapád lehetnék)elpics@zzalak helyette is,hogy ne tiszteletlenkedj a nagyokkal?

Kérdésedre a válasz dedós módon,hogy megértsd :

F é ny és h a n g j e l z é s vagy t á r cs a !

Illemet meg tanulj mert előbb-utóbb beleszaladsz valakibe aki móresre tanít a gizda takonypóc stílusodért.

50F

2011. okt. 19. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!