Más is 2 hónap múlvára kap vizsgaidőpontot Pesten?
Ma voltam A korlátlan jogsi vezetésén először és azt mondta az oktató, hogy mivel drasztikusan lecsökkentették idén a vizsgabiztosok számát így 2-2,5 hónap-ot kell várni egy vizsgaidőpontra....
Ez igaz vagy csak vetít?
Ha igaz akkor mégis hogy az a*nyjukba képzelik ezt? Így aki a KRESZ-től kezdi a tanulást az idén nem fog tudni vizsgázni!
Mellékkérdés, de nincs lehetőség itthon levezetni az órákat és Ausztriába vagy Szlovákiába levizsgázni? ...
Üdv! :)
Én Budapesti lakos vagyok!
Annó amikor én csináltam a jogsit sok volt a vizsgabiztos 3 hónap alatt le toltam 3 kategóriát.. annó 2005 ben!
És ha bukás volt rá 1-2 hétre volt vizsga időpont is!
Sajnos igaz a hír a vizsgabiztosok 80% át el küldték és nincs engem valami 50 vizsgabiztos van a fővárosba!
És ez pont a jó multkor a TV2 tényekbe is benne volt! Sajnos ezek a tények sokat kell várni egy vizsgára valaki vár 2 hónapot is ezt nem én találtam ki a TV be nyilatkoztak szakoktatók!
Fővárosba most nagyon rossz a helyzet! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!