Jó dudálgatni a másikra, ha nincs is baleset veszély?
Amikor valaki sávot vált, de indexelt, és a sávban haladó lassan ment, és nem tetszett neki, hogy bem,entek elé, még csak vészfékeznie se kellett, de dudálgat.
Van értelme ilyen és ehhez hasonló helyzetekben dudálgatni?
13
azért 2010 nem volt olyan régen,mikor tanultam vezetni és mindig így csináltatta velem az oktatóm.lassú volt a kollega előttem vagy busz vagy Mari nene biciklivel, be a belsőbe,ha megelőztem akkor vissza a külsőbe.miért?jobbra tartás :)
14:
Íme a KRESZ:
Lakott területen lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza. Az ilyen módon haladó jármű mellett - a (6) bekezdés c) pontjában foglaltak megtartásával - fokozott figyelemmel jobbról el szabad haladni, a forgalmi sávokat azonban - a gyorsabb előrehaladás érdekében - kis távolságon belül ismételten változtatni, és ezzel a közlekedés résztvevőit zavarni tilos.
10-es vok.
no hát igen, igy szól szabály, közbe én is utánna jártam. Mondjuk nekem az oktató mindig ezt mondta hogy ha a belsőbe vagyok, akkor ott mennyek a maximummal, ne akadályozzam se**emben lévő 2000es BMV-t vagy épp telepjárót. (suzuki swiften tanultam vezetni:)) Szóval, én maradok a külsőbe, főleg ha hamarosan jobbra fordulnék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!