Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Azért nem szólnak a rendőrök...

Azért nem szólnak a rendőrök ha egy autóban olyan hangosan szól a zene, hogy a sofőr nem hall semmit sem a környezetből?

Figyelt kérdés

Ma autóval mentem a belvárosban, balra akartam kanyarodni,pont piros lett megálltam, közben már azoknak is akik egyenesen mentek szintén piros lett így mellém került egy X5-ös BMW és nagyon hangosan szólt belőle a zene pedig az ablak is fel volt húzva, aztán nekik váltott a lámpa, de a BMW sofőrje az anyós ülésnél kutakodott, majd a mögötte lévő autó jó hosszan rádudált a sofőr meg csak keresgélt tovább aztán a mögötte lévő autós kikerülte és mikor elhaladt mellette újra rádudált egyet , de látszólag erre sem figyelt a sofőr csak keresett tovább majd rápillantott a lámpára és akkor elindult.

Lehet ,hogy csak belemerült a keresgélésbe,de szerintem sokkal valószínűbb,hogy a zene miatt mert komolyan olyan hangosan szólt,hogy egy diszkó is megirigyelte volna.

2012. máj. 3. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem szabálysértés...
2012. máj. 3. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos lehetne találni olyan rugalmasan értelmezhető paragrafust, amit rá lehetne húzni az ilyen esetekre, de a rend éber őreinek ez képességeikat meghaladó feladat lenne. Inkább megnézik az eü-láda érvényességét, a végeredmény meg ugyanaz. :)
2012. máj. 3. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Amerikában tuti büntetik. De hogy itt mennyire elterjedt szokás, azt nem tudom. Az biztos, hogy baleset veszélyes lehet, ha a környezetéből semmit se hall.
2012. máj. 3. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem büntetik, bár igazán objektív módon csak úgy lehetne, ha hangerősség-mérővel szerelnék fel a járőröket, annyit meg talán mégsem ér... Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy az ilyenek hogyan veszik észre az oldalról érkező mentőautót (sehogy).
2012. máj. 3. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy jogi értelemben büntetik-e,de hogy én nagyon keményen büntetném,az tuti...Veszélyezteti a közlekedésbiztonságot,valamint a saját és autója épségét is...Mi van,ha a tűzoltó épp az ő házához sietne,a barom meg elállja az utat,mert nem hallja a szirénát??Megszívja...De mi van,ha a Te házadhoz megy a tűzoltó?????
2012. máj. 5. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!