Ittas vezetés. Sajnos megtörtént, mi várható?
Még december első napjaiban, egy szombat hajnal történt az eset: haverom nálam volt, hajnal 4körül jártunk. Haza kellett volna mennie, de hideg is volt és messze is lakik, így gondoltam haza viszem. 8 óra körül ittunk egy sört és 2 felest. Úgy gondoltam, eltelt már annyi idő, hogy vezethessek. Elindultunk, semmi para nem volt, de aztán a visszapillantóban feltűnt a sziréna.. Egyből félre álltam, szokásos jogsi-forgalmi ellenőrzés, aztán kérték hogy fújjak szondát. 0,3 aztán 0,4 lett az eredmény. Bevittek a rendőrségre, ahol a nagy szonda 0,72-t mért. A jogsit már értelemszerűen nem kaptam vissza. Azóta semmi nem volt, ma értesítettek hogy jövőhéten kell bemennem a rendőrségre ismét. Mire számíthatok? Van esély hogy megúszom fél év eltiltással, vagy tuti az egy év? Pénzbírság? Befolyásolja a dolgot hogy 17 vagyok? előre köszönöm!
u.i.: ha lehet, az "ilyentől örökre elvenném a jogsit" válaszokat mellőzzük, hihetetlenül megbántam a dolgot és tényleg nem gondoltam hogy még baj lehet belőle, de hát ez van egy életre megtanultam hogy egy kortyot sem ihatok ha kocsival vagyok.
"Lesz neki ebből elég baja,nem kellenek az ilyen "örökre elvenném" dumák!"
Igen ezt magyarázd meg azoknak a családtagjainak akiket ártatlanul ölnek meg az ilyen trógerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!