Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek mennyi lesz a...

Szerintetek mennyi lesz a büntetésem?

Figyelt kérdés
kismotorral mentem sört ittam előtte, 0.37et mutatott a szonda megállítottak nem volt nálam jogsim de viszont nem kötözködtem együtt működtem ezt ők is mondták ,hogy szerencsém ,hogy nem kötekedtem felsőoktatásban tanulok állítólag ez is javít a helyzetemen mondtam nekik azt is ,hogy nem messze lakom a kocsmától ezért mertem motorra ülni meg hasonlók szerintetek kb menyi büntetést kapok? mivel tanulok nincs saját jövedelmem
2012. márc. 20. 18:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Utolsó! Én linkeltem be, illetve szóltam hozzá előtte.

Nyomatékosítanám benned:

4. § (1) bekezdés c) pont

Gépi meghajtású járművet vezetőnél a szeszes ital fogyasztásából származó alkohol mértéke 0,50‰ véralkohol-koncentrációnál magasabb, de 0,80‰ véralkohol-koncentrációt nem haladja meg vagy a kilégzett levegőben 0,30 mg/l-nél magasabb, de a 0,50 mg/l-t nem haladja meg feltéve, ha azok nem minősülnek bűncselekménynek

Pénzbírság FIX: 200 000 Forint

Előéleti pont: 8 (Tehát nem veszik el a jogosítványát azonnal. Ha az előéleti pont eléri a 13-at akkor értesítést kap róla, 18 elérése esetén pedig bevonják, amennyiben 2 éven belül gyűlik össze.)

Nem tudom, hogy a te csökevényes agyad ezt fel tudja-e fogni az előtt mielőtt megszólalnál egy olyan témában, amihez fogalmad sincs!?

2012. márc. 24. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!