Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi lesz ha így elkapnak?

Mi lesz ha így elkapnak?

Figyelt kérdés
Ha este index nélkül motorozok akkor mit szól a rendőr?
2011. nov. 5. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:

hát 1 hete nekem is elromlott a jobbra indexem:)

ezért néha este ha nagy a forgalom úgy megyek, hogy abból az irányból kerülök, ahol csak balra kell indexelni...:D

2011. nov. 5. 18:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Neked még jó :D De nekem index sincs rajt ><
2011. nov. 5. 19:00
 3/9 anonim válasza:

Remélem, elveszi a jogsid. Hetente elmegyek egy motor a villamos alatt baleset mellett hazafelé menet.

19/L

2011. nov. 5. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne indexed!

Kitartod a karodat abba az irányba, amerre forduln akarsz és máris tudják a környezetedben közlekedők, hogy mi a szándékod.

2011. nov. 5. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mivel kézzel tudsz irányt jelezni...
2011. nov. 5. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs index karjelzést kell adni, ezt tanították KRESZEn te féleszű.
2011. nov. 5. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:

"Hetente elmegyek egy motor a villamos alatt baleset mellett hazafelé menet."

Nem sok köze van az indexhez, hidd el. Ahhoz van köze, hogy a motoros nem veszi észre azt a nagy sárga valamit. Azon nem sokat segítene egy index, a villamos akkor sem fog tudni megállni.

2011. nov. 5. 20:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ... Tudom a karjelzést -.-" De este mit sem ér ha olyan kereszteződés ahol nincs közkivilágítás alig ha látják meg .
2011. nov. 5. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:

"Igen ... Tudom a karjelzést -.-" De este mit sem ér ha olyan kereszteződés ahol nincs közkivilágítás alig ha látják meg ."

Akkor biza nem, közlekedhetsz vele (max. tolhatod), vagy kinéz egy vaskos bírság vagy feljelentés.

2011. nov. 6. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!