Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek mennyi lesz a...

Szerintetek mennyi lesz a büntetésem?

Figyelt kérdés
kismotorral mentem sört ittam előtte, 0.37et mutatott a szonda megállítottak nem volt nálam jogsim de viszont nem kötözködtem együtt működtem ezt ők is mondták ,hogy szerencsém ,hogy nem kötekedtem felsőoktatásban tanulok állítólag ez is javít a helyzetemen mondtam nekik azt is ,hogy nem messze lakom a kocsmától ezért mertem motorra ülni meg hasonlók szerintetek kb menyi büntetést kapok? mivel tanulok nincs saját jövedelmem
2012. márc. 20. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

19:25 vagyok

Na ez most kiverte nálam a biztosítékot. Szabályt szegsz, a rendőrök teljesen jogosan megbüntetnek és még neked áll feljebb. Azért gondolkodjál el ezen, kíváncsi vagyok hogy az élet minden területén így vállalod e a felelősséget.

2012. márc. 20. 20:55
 12/21 anonim válasza:
100%
Ha nem fizeted be akkor leülöd. Akkor is, ha nincs miből. Ez így működik. A 30 ezer Ft kb 20-30 nap elzárás...
2012. márc. 20. 21:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

" 30 ezer annyit ki sem fizetek azért nem fogok dolgozni ,hogy ezeknek a gec4knek befizessem"

Semmi baj, akkor leülöd 4 kancigánnyal egy cellába, majd a finom kis s3gglyukad ledolgozza a tartozást!

2012. márc. 20. 21:55
 14/21 A kérdező kommentje:
na jól van az a baj itt sok a gyökér akik nem tudnak együttérezni a másikkal csak ugatni de ha ti járnátok igy mert elhagy a barátnötök és kivagytok azt sem tudjátok mivan azt még meg is basznak mikor pénzetek sincs mikor amúgy is ki vagytok nem tudom akkor is igy gondolkoznátok-e hülye nyomor4kok
2012. márc. 20. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha kivagyok mert kidob az asszony és utána még le is meszel a yard akkor nem leg3cizem őket, hanem konstatálom, hogy egyre sz@rabb napom van.

Pláne nem beszélek ilyen primitív baromságot, hogy nem fogok azért dolgozni, hogy egy büntetést kifizessek. Ha elég nagy fiú vagy az anyucitól kapott zsebpénzből motorozgatni meg iszogatni akkor ahhoz is legyél elég tökös, hogy kifizess egy büntetést.

2012. márc. 20. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs saját jövedelmed, akkor is neked címzik a befizetni való csekket. Nem fogja meghatni őket, hogy tanulsz!

Egyébként legyél hálás, hogy ilyen jó fejek voltak veled a yardok.

Elkövetted a bűnt, be kell fizetned a büntetést, vagy leülöd. Ennyi. Ha a felsőoktatásban tanulsz, lassan ideje lesz felnőnöd és megtanulni, hogy vállald a tetteidért a felelősséget, ezt minden szemétkedés nélkül mondom!

Fiatal vagy, tanulsz, gondolom eddig nem voltál büntetve, normálisan viselkedtél a rendőrökkel, mindezeket összevetve, szerintem maximum 30 ezres büntetést fogsz kapni, vagy valamivel kevesebbet.

2012. márc. 20. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha első alkalommal történt ittas vezetés a a véralkohol szint 0,8 alatt van valamint nem történ személyi sérülés akkor a következőkre lehet számítani.

- 6-12 hónap vezetéstől való eltiltás és 100 és 300 ezer közötti pénzbírság.

Én is egy gyökér vagyok mert én sem tudok együtt érezni veled. Az ittas vezetőkkel egyáltalán nem tudok. Tisztában voltál az esetleges következményekkel. Vállald is a felelősséget. Ez jó lecke lesz!

A pénzt pedig betudod fizetni. Add el a motorod és máris megvan a büntetés ára. A következő 6-12 hónapban úgysem lesz rá szükséged.

2012. márc. 20. 23:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Közigazgatási feljelentést tettek, tehát ennek értelmében fix összeget fognak kiszabni, ami 0.30 ezrelék légalkohol koncentráció felett 200.000Ft, és 8 előéleti pont.

Részletfizetést kérhetsz, enyhítést nem.

A vezetői engedélyed hiánya miatt pedig lehet, hogy csak figyelmeztettek, ha helyszíni bírságot, vagy feljelentést nem írtak.

(Mellékesen nem érdekel, hogy leg*cizel így ismeretlenül, de elég érdekes, hogy segítséget kérsz egy olyan témában, amit csak egy rendőr, vagy ügyvéd tud elmagyarázni.)

Én nem fogok együtt érezni veled, inkább abban reménykedem, hogy tanulsz belőle. Együtt érezni majd édesanyád fog, amikor ittasan kivágódsz egy autó elé, és úgy halsz meg, hogy te voltál a hibás.

2012. márc. 21. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
2012. márc. 21. 18:20
 20/21 anonim ***** válasza:
57%

Te ütődött barom olvasni tudsz-e?

A belinkelt honlap az ORFK (gyengébbek kedvéért: Országos Rendőr FőKapitányság) által üzemeltettet honlap. Vagyis ha a penge logikád ne vágná le nagy valószínűséggel hiteles információkat tartalmaz. Na már most ha az a felsőoktatásban pallérozódó elméd még nem felejtett el olvasni akkor ott megtalálhatod a Te esetedre vonatkozó jelenleg érvényben lévő büntetés mértékét. Ennek értelmében ugrik a jogosítvány.

Sok büntetési tételt magasnak tartok. A Te esetedben azonban kívánom, hogy a lehető legsúlyosabb bírságot szabják ki. Tisztán látszik a kommentjeidből, hogy egy igazi takony hülye gyerek vagy! Megérdemled!

2012. márc. 23. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!