Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek mennyi lesz a...

Szerintetek mennyi lesz a büntetésem?

Figyelt kérdés
kismotorral mentem sört ittam előtte, 0.37et mutatott a szonda megállítottak nem volt nálam jogsim de viszont nem kötözködtem együtt működtem ezt ők is mondták ,hogy szerencsém ,hogy nem kötekedtem felsőoktatásban tanulok állítólag ez is javít a helyzetemen mondtam nekik azt is ,hogy nem messze lakom a kocsmától ezért mertem motorra ülni meg hasonlók szerintetek kb menyi büntetést kapok? mivel tanulok nincs saját jövedelmem
2012. márc. 20. 18:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Remélem eleget,hogy az elkövetkező pár hónapban ne jusson egy pohár sörre sem!
2012. márc. 20. 19:09
 2/21 A kérdező kommentje:
kösz a nagy segítséget így is kivok bukva csaj meg egyébb dolgok miatt kellenek az ilyen kommentek köszi még1x
2012. márc. 20. 19:14
 3/21 anonim ***** válasza:
59%

Nah, gratulálok utolsó válaszoló , tipikus magyar mentalitás.Minek kell ilyen rosszindulatúnak lenni?

Szerintem 30.000 forintos büntetésre számíts.

Kedves utolsó

Vannak akik elektromos motort használnak.Na vajon miért?Mert arra nem kell jogsi és lehet inni.

2012. márc. 20. 19:16
 4/21 A kérdező kommentje:
30ezret azért nagyon sokallom főleg,hogy tanuló vagyok saját jövedelmem nincs miből fizetném ki?
2012. márc. 20. 19:19
 5/21 anonim ***** válasza:
Úgy tudom hogy van lehetőséged részletfizetésre.Azt nem tudom hogy hány részletre osztják de tudod részletekben is befizetni.
2012. márc. 20. 19:21
 6/21 anonim ***** válasza:
56%

30.000ft egyáltalán nem sok egy ilyenért. Valamikor instant elveszik a jogsidat. Jó volt ez tanulópénznek. Egyébként még biciklire se lehet úgy ülni hogy ittál, szóval az elektromos biciklire sem.

Igazából ezt nem kell szépíteni. Tisztában voltál a zéró toleranciával. Elkaptak, megkapod a megérdemelt büntetést, ennyi.

2012. márc. 20. 19:25
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem igazán fogod megúszni 30 ezerrel, bár ki tudja. Ha ennyit kapsz akkor inkább örülj. Másrészt meg egyáltalán nem számít enyhítő körülménynek, hogy hol tanulsz, azt meg inkább súlyosbítónak mondanám, hogy közel laksz a kocsmához, mégis motorral mentél.
2012. márc. 20. 19:40
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

30K a MINIMUM, ennél kevesebbet nem is kaphatsz.

De szerintem 60-90K között fogsz kapni és 6 hónap - 1 év vezetéstől való eltiltást.

Kb. ez a realitás.

2012. márc. 20. 19:48
 9/21 A kérdező kommentje:
azt mondták nem bántják a jogsimat és tuti nem lesz 30 ezer annyit ki sem fizetek azért nem fogok dolgozni ,hogy ezeknek a gec4knek befizessem
2012. márc. 20. 20:14
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Te piásan motorozol és ők a g4cik. Értem.

Akkor várd a papírt és majd meglátod mennyi az annyi...

2012. márc. 20. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!