Nem lehet átmenni a sárga lámpán?
Néztem egy büntetési táblázatot amelyben (talán áprilisban lép majd életbe) 100 ezerre büntetik a pógárt ha átautózik a piroson. És ugyanúgy 100-ezerre ha a sárgán. A sárga minden előzmény nélkül vált zöldről, tehát ha féktávon belül vált, akkor átmentem a sárgán ergo 100 ropi bünti. Most akkor mi van??
Régebben nem volt ilyen mizéria a sárga kapcsán, figyelmeztetett a pirosra, (taxis zöld) és a népek boldogan áthajtottak rajta. Nem is hallottam róla hogy vkit büntettek volna (régebben) a sárgán áthajtás miatt. Azon kellett csak igyekezni hogy ne pirosodjon be. Módosították a kresszt? Vagy mi a manó??
Ez a legjobb mikor elméleti mókuskák nagy okosan nyilatkoznak hogy kellene vezetni, pfff... :)
Ez nevetséges, de inkább szánalmas!.Évente 5-700e km-teszek az autóba a szabályokz at "lehetőség szerint" betartva. (30 éve van jogsim,csaknem az össz. kategóriára.)Azt hiszem ennyi idő után bátran mondhatom hogy hiába próbálom én betartani a szabályokat ha mások nem engedik hogy betarthassam.A kresz bizlmi elvről beszél,de sajnos ez nem köszön vissza a valóságban az esetek 80%-ában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!