Nektek mi a véleményetek az ilyen emberekről?
Én is sokat vezetek városon kívül és rengeteg ilyen gyökér van. Volt olyan, hogy egy srác mondta nagy büszkén, hogy ő ha szembe előznek és látja hogy nem fér be akkor is még behúzodik a felezőhöz, mondván miért nem előzött hamarabb vagy gyorsabban. Aztán közölték vele, hogy ha összeakad az autótok te is megdöglesz barom.
Onnantól nem csinálta. Lehet ennek a sok h*gyanyúnak el kellene magyarázni.
Próbáld meg rajta nem felhúzni magad az ilyen meg szomorodjon bilire...
Gondolhatod nekem is megvan a (rossz) véleményem róluk.
Ilyen már velem is történt, legutóljára én megmertem előzni egy kamionost Tico-val és hát ez nem tetszett neki, ezt abból gondolom, hogy dudált,villogott, mutogatott mert, hogy hogymerem én őt megelőzni olyan kis autóval. Csak szegény kamionos nem tudhatta, hogy több mint 30 éve vezetek és nem hagyom magam. A fejem rámerném tenni, hogy nincs több öt éve hogy vezetett, na ennyit erről.
csak lakott területen alapból 50 a sebességhatár.azt nem tudom h bent volt vagy kint de előzésnél se engedett a sebességtúllépés.
az is irritáló h szépen mész az 50es tempóddal mert a találkoztál 1-2 sünnel már odaúton és 5 perc alatt nem nagyon állnak odébb,de már a lökhárítódat tolja a mögötted lévő mert ő menni akar.hát menjen a barom de majd szép mosolyt kérek XD
ja és nem utolsó sorban a kérdésre válaszolva az ilyen egy senkiházi köcsög csintalan.majd felcsavarodik 1 fára oszt jóvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!