Mi a véleményed az ilyen emberekről?
cseréljünk, te megkapod az én gondjaimat, én meg bevállalom ezt...
amúgy meg irigy vagy
megmondom öszíntén én már régóta nem járok koncertre mert, nem szeretem a zsúfoltságot, a berugott idióta kötözködös embereket, és hogy öszínte legyek: eléggé csalódtam egy két általam addig nagyon kedvelt, "müvész" teljesítményén úgy élöben....így aztán inkább beszerzem magamnak a zenéket amik tetszenek és itthon, kényelmes környezetben élvezem azokat...
Amúgy nem tudom mit mondjak..ha jegye volt, akkor volt jegye...hogy fizetett-e érte, vagy ajándékba kapta, esetleg az utolsó filléreiböl vette, szerintem irreleváns...bunk.ó emberek meg mindenhol vannak.
Mindig ilyesmi történik, ha valami "ingyér" van. Egyes emberek / a magyarok ebben is jeleskednek / ennek érdekében mindent megtesznek, hogy éljenek a remek lehetőséggel, ha kell, az Atyaistenen is keresztülgázolva.
Én egyszer a Dunafelfedés nevű, a Lánchídon tartott "zöld" rendezvényen voltam. A Duna hasznosságára hívta fel a figyelmet. Ennek lényege az volt, hogy zöld színű esernyőket osztogattak az embereknek, majd a szervezők utasítására a hídon több alkalommal is, egyszerre ki kellett nyitni az ernyőket. Majd, a végén haza lehetett vinni.
Az elején, az osztogatásnál a tülekedésben naná, hogy voltak olyanok, köztük egy vénasszony, akik kitépték a szervezők kezéből az ernyőt, majd vágtattak vele haza. Potyáztak. Mi legalább végigcsináltuk a mókát, jól szórakoztunk. Az ernyő különben nekem és a barátnőmnek is megvan, a mai napig.
Meg volt nyugdíjasoknak ingyen libaosztás, még a 90-es években, ahol szinte tömegharc alakult ki, szegény állatokat cibálták, mint az éhes ragadozók, mert élő állapotban osztogatták az "élelmet".
Az elöbbi hozzászólónak szeretnék valamit mondani: nem kell rögtön a magyarokat fikázni, meg rögtön ezt az általános buta és idióta "önostorozást" elkezdeni...elmondanám hogy, Európa nyugatibb részén is vannak ám bunkó, pofátlan és tolakodó emberek, söt egyáltalán nem kevesebb mint kishazánkban, ezt sajnos tapasztalatból mondom...
Nyugatibb országokba még csak nem is ingyért van a cucc, de ha már leárazás vagy kiárusítás van, van aki szó szerint ott alszik az üzlet elött csak hogy pár euróval olcsóbban megkapja, és a legszebb a dologban hogy sokszor olyanok akiknek egyébként van mit a tejbe aprítani...
Szóval már vége lehetne ennek a nagy "nyugaton minden szebb, és mindenki kultúráltabb..nyugaton van az éden kert" féle népbutításnak...a nyugatiak semmiben sem különböznek tölünk magyaroktól...ja de igen: talán annyiban hogy mi magyarok még nem vagyunk annyira bekébzeltek és egymástól annyira elhidegülve mint eggyes nyugati országokban az emberek...nekem legalábbis ez a tapasztalatom kb.10év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!