A rendőr megállíthatja a mentőt? Az ész megáll?
23:19
hát ez az ......
jaj istenem, ne vicceljetek már. Én is azért márcsak mert normálisan közelekedek, eg ymentőt akkor is elengedek, ha éppen nem szirénázik, de amúgy nem neki van elsőbbsége, de szerencsétlen ott áll és em tud kijönni, Sztem evidens, hogy egy mentőhöz mindenképpen máshogy áll az ember. Vagy nem?
Egyébként én azt tettem volna, hogy ott azonnal kéklámpa + sziréna, és ha mégis megállítanak és kötözködnek, akkor a legközelebbi halálesetet az ő nyakukba varrni a késedelem miatt. Sztem ez a minimum, aztán lehet veszekedni, és lehet megtanuilni, hogy a menti jórészt emberi életeket ment, és nem arra való, hogy a rendőr szórakozzon vele. Az ész megáll komolyan. Az meg a minimum, hog yha rendőr hív mentőt, a jövőben nincs sietés, szépen 30-40-el, ahogy kell ... aztán majd legközelebb sztem elgondolkodnak, mégis hol a helyük.
14:54
Te már lassan én se, olyan abszurd dolgok történnek itt nap mint nap (most nem erre az esetre gondolok), hogy az egyszerűen mindent felül múl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!