A rendőr megállíthatja a mentőt? Az ész megáll?
Álljon meg a menet !!!
Olvasd el a paragrafus szövegét!
"az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik", és nem tesz különbséget aközött, hogy mentp vag ytűzoltó vag yrendőr követi el a szabsértést, jelen esetben, hogy indokolatlanul használja a megkül.jelzést. Szóval előbb nézz utána ! Én megtettem.
erről beszélek, te észlény, tök jó, h felfogtad !!!
Azaz egy üdvözlsénél elvileg a mentőt megbünteti a rendőr, a rendőr viszont saját magát nyilván nem jelenti fel.
Annyira vicces vagy hogy anélkül hordasz kígyót békát,hogy nem vagy a szerv tagja......Igaza van annak,aki írta,hogy saját ügyeit nem vizsgálhatja a rendőrség.max a belső ellenőrzés akikkel nem szívesen futnék minden nap össze,mert még a sz@.t is kipréselik a rendőrökből.És a mérő be van állítva szóval ha többel megy készül a kép.Később a mentők tudják bizonyítani hogy pl esethez mentek ki és azért mentek gyorsan.Hiszen van bejelentés kiindulás,kiérkezés ideje stb.
A "sokeszűek" meg mérnek mert ez a dolguk.Az is dolguk.hogy téged megvédjenek,hiába ócsárolod őket.Hiszen ha bajban vagy kit hívsz először......akiket éppen szidsz össze-vissza!!!!!Sokeszű
jól van sokeszű, én nem reagálok annyira a dolgokra, mert hosszú lenne, de két dolog röviden
-aranyos h így elkönyvelted, h én nem vagyok egyik tesület tagja sem, bár ezt nem tudom honnan szedted
-na a belső ellenőrzés, az persze ...., én nem tagadom, hog ybelül megy a letolás, de aztán meg arra vannak, hogy elsimítgassák szépen a nem igazán tiszta ügyeiket (nekem ez a tapasztalatom ...neked lehet más)
12:20
hát ez az ...... szóval ilyenkor mi van ??
na látom kifulladt a téma
amikor ilyesmi kerül elő, érdekes módom senki nem mer nyilatkozni
De gyerekek, még mindig a múlt árnyéka vagy miért fél mindenki ennyire?
Egyébként újra és újra mondom, hogy amíg nem valósítják meg technikailag, hogy ez a fórum abszolút anonim legyen, addig látjátok, az ember 5x is meggondolja mit merjen leírni, hiszen én magam is kaptam már nem egy fenyegető levelet, hogy rágalmazásért így-úgy feljelent az illető ...
Ha ez anonym lenne, higgyétek el, megdöbbentő történetek kerülnének kapásból elő, de így beazonosíthatóan ez nem okés ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!