Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A trafiknak van most tűréshatára?

A trafiknak van most tűréshatára?

Figyelt kérdés

Pl. ha 70-nes táblánál 73-mal mész, akkor már kaphatsz csekket? Régebben volt valami 10% beállítva,de azt mondják, hogy már nincs ilyen.

Van itt valaki, aki megtudja ezt erősíteni?

2011. nov. 27. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Van egy bizonyos tűréshatár. Ez pontosan nem tudom mennyi. Meg eleve a trafikk sem 100%-ig pontosak. Egy trafi mér 72-t az lehet a valóságban csak 70. Ezt a hibahatárt belekalkulálják.
2011. nov. 27. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:

A hibahatár a régebbi FAMA Laser trafiknál is csak +/-2% volt, rosszabb biztosan nem lett azóta.

Valamennyi tűrés van, hiszen az autók km-órái sem pontosak, az hogy mit mutat függ a gyári beállításoktól és a kerékmérettől (felni és gumi).. A 10%-ot szokta mindenki emlegetni, én úgy tapasztaltam hogy az még belefér. De ha belegondolsz az nem sok: 55, 99 és 143 km/h ha pontosan számolunk, ennyit könnyen csalhat felfelé a km-órád.

2011. nov. 27. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
3km/h 100 alatt, 3% 100 fölött
2011. nov. 27. 16:18
 4/8 alien19 ***** válasza:
Általában a km/H az autókban 4 km-t csal. Sok autós magazint nézek :D
2011. nov. 27. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
sok mindentől függ...milyen hideg van..köd...eső...hogy hány km-es sebességnél fényképeznek? az biztos, hogy nem annyinál, mint amennyi a táblán, vagy a KRESZ-ben van...azért nekik is van szívük...vicceltem...szóval ott is van életszerű belátás...általában 20%...ha nem akkor bukta...vidd a GPS-t és rádszól..ez a legjobb módszer...nekem mindig ott ugat a pohártartóban
2011. nov. 27. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
70-es táblánál 85-től jár a csekk, ezt sok helyen elolvashatod, hivatalos közleményekben benne van. 70 és 85 között csak helyszíni bírságot kaphatsz, de ez szerintem fehér holló kategória.
2011. nov. 27. 20:40
 7/8 Napkiraly ***** válasza:
100 alatt 3 km/h-t számolnak a javadra, 100 felett 3 %-ot
2011. nov. 27. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Google ezt dobta:

[link]

2011. nov. 28. 12:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!