Miért nem tudják elfogadni az autósok, hogyha valaki az út szélén kerékpározik?
21.37-es, te nagyon okos! azt honnan veszed, hogy aki biciklivel közlekedik, annak nincs jogosítványa???? nagyon sokunknak van. következtetésképpen, ismerjük a kreszt. és a gyalogos meg: szerinted mi lesz az autósból, ha kiszáll a kocsiból???? akkor már megszűnik tudni a kreszt, vagy mi? honnan tudod te arról a gyalogosról, hogy nem pont most szállt ki a kocsijából?
a kreszoktatód szintén marha okos lehetett.
Az a válaszoló vagyok,aki főúton teker.
Én se mennék ott,higgyétek el nekem és a szomszéd gyerekek se,ha lenne bicikli út vagy járható földút a közelben.De nincs!
Nem szórakozásból indulok el itthonról akár szakadó esőben a 10 kilométerre lévő munkahelyemre biciklivel.(ebből csak 2 kilométer az említett főút)A gyerekeket se hiszem,hogy jó szívvel engedik el a szüleik a főútin a suliba(buszjárat a legközelebbi faluba 2 van naponta)
Amúgy nem nagy forgalom van erre,simán meglennénk egymástól mi biciklisek és az autósok.
Mellesleg én is tanultam kreszt,buszsofőr vagyok...De mivel nélkülem nem hiszem,hogy lenne első busz,én meg nem tudok másképp közlekedni,így ez van,ezt kell szeretni.
A reflektort meg külön szeretem,de nem baj,van nálam elég erős fényű lámpa.
Továbbra is az a véleményem,hogy ha már kitiltják valahonnan a biciklist/traktorost stb. akkor legalább lenne egy olyan másik út,ahol közlekedhetünk,mert sokan tényleg nem tudjuk másképp megoldani az életünket.
Úgyhogy a dudálás félig jogos,mert tudom,hogy tiltott helyen tekerek,de a másik oldalba is bele lehet(ne) gondolni.Pláne szakadó esőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!