Miért nem tudják elfogadni az autósok, hogyha valaki az út szélén kerékpározik?
Szia!
Szerintem azért, mert a legtöbb helyen van bicikliút, és akkor illenék azt használni. Bár nálunk is hiába van a Mecseken(Pécs-Orfű közt) nem igazán van kihasználva, inkább mennek a biciklisek az úton, ami azért elég veszélyes lehet, mert lássuk be nem egy egyenes útszakaszról van szó. Szóval szerintem ahol nincs bicikliút ott megérthető, ha egy kerékpáros az úttest szélén közlekedik, de ha van akkor igenis használja.
Mert azt hiszik,hogy nekik mindent lehet,mert tellett autóra.Nekem nem.Ennyi.Nem tudok mit csinálni,ez van,ha idegesítem magam rajta,nem lesz jobb.
Hozzá teszem,rám "jogosan" villognak,mert olyan helyen vagyok kénytelen biciklizni,ahol tábla tiltja,kerékpárút nincs,busszal se tudok menni dolgozni,mert mikor megyek még nem jár,mikor jövök már nem jár.Ilyen egyszerű.
Főút,alig van forgalom,de a rohadt táblák megvannak.Az út széle homokos,gazos(sokszor térdig érő) ott nem lehet tekerni.Repülni meg nem tudok,földes út nincs,meg másik se,ahol mehetnék.
Ilyen egyszerű.Mivel nincs más lehetőségem,nem foglalkozok vele.(ki vagyok világítva,mellény,minden)
Városon kivül nekem jó tapasztalataim vannak.
Autósok simán kikerülnek. Kamionosok halkan dudálnak. Pont annyira hogy halljam, de ne kapjan infarktust.
Városon belül néha kifogok pár parasztot, de lesz@rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!