Te is "szereted", ha az úton 95-nél hátulról "tolnak"?
Tapasztalataim szerint az autósok kb. 20%-a annyira nem tartja be a követési távolságot, hogy az úton kilométereken keresztül szabályosan rátapad az előtte közlekedőre, és 1-2 méterrel mögötte pofátlankodik. Nem arról az esetről van szó, amikor egy autó csigasebességgel bosszantja a többi közlekedőt, és mindenki ki akarja kerülni, hanem arról, amikor én is a megengedett maximális sebességgel, vagy azt pár km/h-val meghaladva haladok. Persze, ha satufékeznék, és belém jönne a marhája, még neki állna feljebb. Pedig nagyon szívesen megtenném...
Mit lehetne tenni az ilyen bunkók ellen?
Már vártam, hogy mikor hozzátok fel a hülye Suzukis témát...
A 4-es út, mivel nap, mint nap itt közlekedek én is SUZUKIVAL, leírhatatlanul stresszes. Persze itt mindenki azt hiszi, hogy csak ő tud vezetni, a másik, mert kisebb teljesítményű autója van, hülye gyökér. Én mindenhol betartom a maximális sebesség korlátot, városban is, országúton is. És baromira nem szokott érdekelni, hogy a mögöttem lévő mennyire siet, ha siet, akkor menjen. Ha meg tud előzni, előzzön. Attól mert a másik mögöttem jön, nem leszek frankóbb gyerek, ha én is megmutatom, hogy milyen gyorsan tudok menni, sőt, éppen az ellenkezőjét vallom.
Magyarországon nincs közlekedési kultúra, mindenki a sebesség növelésével akarja megoldani az összes közlekedési helyzetet.
19:54:
" Majd mikor nem jön szembe semmi a mögöttem lévő az őrület határán lévő idióta elkezd előzni akkor megtudja mit tud a 2.8 Bi-Turbo benzines Volvo:)" << hátte mi g3c| vagy wazze xD
Üdv egy szintén T6-os kolléga :)
Egyszer Körmendtől az országhatárig bosszantottam egy kamionost.
Nem bírt magával, állandóan beleállt a seggembe. Na, jól van barátom, mostantól betartom végig a szabályokat. Lakott területen kívül nem tudott megelőzni, mert nem bírta a 90-es tempót, lakott területen pedig a 30-as táblánál is 30-cal mentem.
Ő nagyon ideg volt, de én élveztem...
22:55
"Ő nagyon ideg volt, de én élveztem..."
Erre a mondatodra akkor is emlékezz amikor ugyan ilyen ember miatt esetleg a TE életmentő dolgaid nem érkeznek meg valahova időbe, mert egy másik ember élvezi, hogy egy 40-tonnás dögöt szopat egy 1 tonnás "szutyokkal". És barátom elhiheted, hogy az a kamion is bírta volna simán a 90-et, csak neki nem annyi a megengedett.
Üdv. Egy volt kamionos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!