Mi véleménye a Szegedi vizsgabiztosok vizsgáztatási moráljáról?
Gondolok itt,arra , hogy azt nézik , hogy a tanuló tényleg tud vezetni vagy hogy kitoljanak vele azonnal.
Lehet említeni autós iskolát , ki hol tanul is mi a véleménye róla.
Egyértelműen egy rohadt szemét majdnem az összes. Öt vizsga, ebből egy bukta jogos volt, de a többinél nagyon megszopattak a vizsgabiztosok. Hülye biciklis nem adja meg az elsőbbséget és még rám is kanyarodik? Fékeztem egy nagyot. Hát perszeee, az én hibám, buktass meg... na hagyjuk már... Behajtani tilos táblából ki van kopva a bicikli "jel", lefordulok... hát persze hogy megbuktatnak. Elengedek egy autóst, akinek nincs elsőbbsége, ugyanis az a tábláját benőtte egy fa, amit nem láttam... tilos lemondani az elsőbbségemről? A többit ne kelljen mesélni.
Utána k* rvára elegem lett.
Van vizsgabiztos ismerős, mondta hogy Szegeden buktatják meg a legtöbb embert, nem véletlen.
Egy dolog számít: fizess még több órát és vizsgadíjat.
Sziasztok !
Szeged en a stop autós iskolához ne menjetek mer minimum 70 óra a vezetés sőt vannak olyanok akik 100 óránál tartanak. Nagyon lehúzzák az embereket és ráadásúl az oktató eggyáltalán nem áll melléd ugyanis neki ez pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!