Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi véleménye a Szegedi vizsgab...

Mi véleménye a Szegedi vizsgabiztosok vizsgáztatási moráljáról?

Figyelt kérdés

Gondolok itt,arra , hogy azt nézik , hogy a tanuló tényleg tud vezetni vagy hogy kitoljanak vele azonnal.

Lehet említeni autós iskolát , ki hol tanul is mi a véleménye róla.

2011. nov. 11. 13:05
1 2
 11/13 anonim válasza:

Egyértelműen egy rohadt szemét majdnem az összes. Öt vizsga, ebből egy bukta jogos volt, de a többinél nagyon megszopattak a vizsgabiztosok. Hülye biciklis nem adja meg az elsőbbséget és még rám is kanyarodik? Fékeztem egy nagyot. Hát perszeee, az én hibám, buktass meg... na hagyjuk már... Behajtani tilos táblából ki van kopva a bicikli "jel", lefordulok... hát persze hogy megbuktatnak. Elengedek egy autóst, akinek nincs elsőbbsége, ugyanis az a tábláját benőtte egy fa, amit nem láttam... tilos lemondani az elsőbbségemről? A többit ne kelljen mesélni.

Utána k* rvára elegem lett.

Van vizsgabiztos ismerős, mondta hogy Szegeden buktatják meg a legtöbb embert, nem véletlen.

Egy dolog számít: fizess még több órát és vizsgadíjat.

2017. dec. 7. 19:08
 12/13 anonim válasza:
Hozzàteszem én is, hogy semmi baj nincs P.Imrével, Szegeden a legjobb oktató, részletesen elmagyaràz mindent, nyugodt, türelmes és ràadásul nagyon jófej. Mindenkinek bàtran ajánlom, 32 óràt vettem nála és elsőre átmentem. A vizsgabiztosom is aki állítólag az egyik legszigorúbb, teljesen rendes volt és korrekt, nem hiszek mostmàr ebben hogy a pénzre mennek. Szerintem csak azért szidjàk az emberek az oktatókat, autósiskolàkat, vbket, mert nem merik maguknak beismerni, hogy lehet nekik kéne változtatni valamin. De ha olyan oktatót kell megnevezni akit én sem ajànlok az K.Zoltàn a Bóna A.I.-tól. Nekem ő volt az 1. És kiabàlt, csapkodott, nem magyaràzott semmit, vàrta hogy magamtól jöjjek rà a dolgokra hogy minél több órát vezessek nàla, és úgy gondolta 30 óràból nem lehet elmenni vizsgàzni, minimum 70 kell hozzà. Rengetegen leadjàk sajnos màr sok levezetett óra utàn. És ez az iskola le is húzott sok pénzzel mikor elmentem. Olyan órákat is ki kellett fizetnem amit le se vezettem, pedig min. 3 nappal előtte szóltam. Ja és ez az oktató azt mondta, hogy mi egy elb*szott generáció vagyunk, mert nem tudunk figyelni. Nem is tanított hogy figyeljek...
2018. febr. 24. 13:11
 13/13 siraly333 válasza:

Sziasztok !

Szeged en a stop autós iskolához ne menjetek mer minimum 70 óra a vezetés sőt vannak olyanok akik 100 óránál tartanak. Nagyon lehúzzák az embereket és ráadásúl az oktató eggyáltalán nem áll melléd ugyanis neki ez pénz.

2020. dec. 3. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!