Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lefizethetők-e a KRESZ vizsgab...

Lefizethetők-e a KRESZ vizsgabiztosok?

Figyelt kérdés
Az elméleti részére gondolok...
2010. ápr. 2. 10:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze, lefizethető. De, hogy eredménye nem sok lesz :) A tesztet gépen írod, gép ellenőriz, így nem igazán van befolyása a biztosnak rá. Max. súgni tud...
2010. ápr. 2. 10:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt meg gondolom elég nehezen tudná megtenni.Mármint a súgást...:-)
2010. ápr. 2. 10:40
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
És mit érnél vele, ha lefizetnéd? Jó, nyilván a többi biztost is lefizetnéd már akkor. Szuper, még egy marhával több az utakon, aki azt se tudja, mi milyen tábla, aztán az első önálló próbaútján halálos karambolt okoz és meghal. Ami nem is lenne baj (dögöljön meg az ilyen), csak a többi ember, akit visz magával a halálba... >.<
2010. ápr. 2. 10:51
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Az elméleti résznél meg van adva válasszal együtt az a kb. 1000-1500 tesztkérdés, amiből össze lesz állítva a teszt a vizsgán. Ha így nem tudod megcsinálni a vizsgát, akkor inkább áramot vagy háztartást vezess, ne autót.
2010. ápr. 2. 10:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Mivel számítógépen viszgázol, a számítógép adja a kérdéseket, és az is elemzi ki... NEM. A számítógép nem vesztegethető meg.
2010. ápr. 2. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha egy pár órát gyakorolsz a neten KRESZ-teszten... akkor nem lesz szükséged lefizetésre.

Ha meg végigülöd az elméleti órákat, akkor tuti nem.

Kár pénzt pazarolni a lefizetésre.

Meg aztán igazuk van az előttem szólóknak, "megveszed" a kresz bizonyítványod, és aztán mit csinálsz a forgalmi órákon? Nekem elsőre sikerült a kresz, minden nehézség nélkül, de a forgalmi órákon, azt se tudtam mi merre... teljesen más, hogy a fejedben vannak a szabályok, és az, hogy alkalmazni is tudod őket.

De ugye az alkalmazás a tudás nélkül még elképzelhetetlenebb.

Speciel az én forgalmi oktatóm nem volt hajlandó egy kresz kérdésben sem segíteni az utakon, hagyta, hogy akár fél órát álljak egy kereszteződésben, mire kitaláltam mivan. :D (de legalább jól megtanultam vezetni)

Úgyhogy tanulj!!!! :D

2010. ápr. 2. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas, h még a rohadt KRESZ-t se akarod megtanulni, csak menősködni akarsz majd az utakon! Az ilyen felelőtlen, buta emberek miatt van annyi baleset! Később majd a többi vizsgabiztost is lefizeted? Aztán majd mész vezetgetni vígan és azt se tudod mit-merre.. Én inkább megtanultam mindent és figyeltem nagyon, minthogy egy vizsgabiztost is lefizessek! Hol van a büszkeséged??? És az eszed???
2010. ápr. 2. 11:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Óhhh....Köszönöm a sok kedves hozzászólást.De jót mulattam.:-))Hát nem éreztétek a kérdésben az ironiát????És még én vagyok a hülye...Na jó,gyűjtök még egy kis pénzt.Mellékesen megjegyezném-pusztán tapasztalat-hogy azt a sok bénát az utakon,akinel-állllítólag jogosítványa van-háttt....Párszor már majdnem kinyírtak gyerekkel együtt.De megkönyebbültem h csak figyelnem kell az órákon,és olyan remek vezető lesz belőlem,mint belőletek Kedves Hozzászólók....:-)))
2010. ápr. 2. 12:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak a te agyi szinted mutatja h ennyi szabad időd van és az a legnagyobb problémád, h ironikus kérdéseket tegyél fel :))) Majd ha tisztességesen megszerezted a jogosítványt akkor jöhet az észosztás! :)
2010. ápr. 2. 13:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Már megvan,relax...:-)))
2010. ápr. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!