Budapestiek! Milyenek a Virágpiaci vizsgabiztosok (forgalmi vizsga)?
Velem a rutinon nagyon korrekt volt a fickó. Nagyon szigorúnak tűnő feje volt, de amilyen szigorúnak nézett ki, olyan rendes volt. Nyugtatott hogy ne izguljak, ellátott pár jó tanáccsal.
Forgalomban a VB nem sokat szólt, a végén kicsit beszólogatott, de ennyi.
Egyébként majdnem tök mindegy, nem a VB-n múlik-e hogy meglesz-e a vizsgád, hanem magadon.
Az első válaszoló amit le írt az igaz, mert velem is így volt, azt hittem h milyen szigorú lesz, de végül kellemeset csalódtam mert nem volt az csak a feje nézett úgy ki... de amúgy meg velem szemét volt mert megbuktatott, ja és amúgy meg rutinból is meg forgalmiból is 2x vágtak meg.... Amit én a virágpiaci VB-ről tudok az h nagyon szemetek, legalább is velem nagyon azok voltak, kivétel az a 2 aki nem buktatott meg...
Sok sikert!
15:39-nek
Azért szemetek mert meghúzott vagy ,mert ezt ok nélkül tette?
attól függ mit nevezünk ok nélkül?
Sok olyan dolog lehet amit esetleg te úgy ítélsz meg, hogy ok nélküli, de a VB szerint (akár jogosan is) olyan hiba ami miatt nem enged át.
Nekem is azt mondta az oktatóm, hogy ha nem vagyok biztos benne, hogy egyirányú utcában vagyok, ezt tegyem.
Amíg szabályos vagy, addig nem húzhatnak meg, maximum a VB hülyének fog nézni, vagy gyanakodni hogy direkt csináltad így, mert nem vagy biztos a dolgodban. Ilyenkor jellemzően a vizsga egy későbbi pontjában ismét beirányítanak egyirányú utcába és figyelik hogy jól csinálod-e. Ekkor már piszkosul kell figyelned, mégegyszer ezt nem lehet eljátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!