Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan zajlik a forgalmi...

Hogyan zajlik a forgalmi vizsga és milyenek a vizsgabiztosok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a vizsgabiztosok általában nem kedvesek.

a forgalmi vizsga meg úgy zajlik, mint egy tanóra a forgalomban, csak itt a vizsgabiztos mondja meg az útvonalat, azaz te húzol egyet. ha szerencséd van, akkor az órákon már bejártad és tudod már h mire kell figyelni. amúgy semmi extra, általában kussban vannak, vagy dumálnak vmi szar témáról, időjárás vagy tökömtudja.

2010. dec. 5. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindig kedvesek, ők is csak emberek. Bár én Németországban tettem le a jogsimat, mindkétszer (B és BE kategória) a vizsga alatt jókedvűen beszélgettek, jó volt a hangulat, és a rádió is ment a háttérben. Tehát nem kell annyira félni tőle :) .
2010. dec. 5. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyalogosokra NAGYON figyelj! Engem ezzel húztak meg egyszer forgalom vizsgán. Ugye most itt van az "új", 2010-es KRESZ, a 90% autós még nem is hallott róla, vagy leszarja, pont ezért az oktató/vizsgabiztos erre spájzol, hogy majd Te is követed a forgalom hibáit és elrontod. Ja, meg nálunk úgy volt, hogy vizsga előtt meg után is fizetheted a vizsgadíjat. Inkább előbb fizesd, azzal puhul a vizsgabiztos ;)
2010. dec. 5. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hozzám nem szólt gey szót se, az oktatóval trécseltek. Aztán a végén mondta, hogy átmentem, elmondtza hogy válthatom ki a jogsimat, aztán érzékeny búcsút vettünk egymástól...
2010. dec. 5. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Gonoszok, rettenetesek, megfertoznek aidses tuvel... ja, es megbuktatnak!!

na viccen kivul, ket tipusa van a kenheto, meg a nem kenheto.

2011. jan. 24. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!