Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a vizsgabiztosok...

Az igaz, hogy a vizsgabiztosok bizonyos %-ot megbuktatnak?

Figyelt kérdés

Írhattok eseteket amikor hülyeségért buktattak meg!

Például nálam szakadt az eső és végignézette hogy megfelelő-e a jármű közlekedésre. Utána leparkoltam egy olyan helyre ahol 8-16-ig nem lehet parkolni és 8:04 volt amire beparkoltam és megbuktatott...

2010. aug. 9. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, m egy bizonyos % még nem áll készen a vezetésre
2010. aug. 9. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem igen, de a te példád eléggé rossz.

Miért pont oda parkoltál? Nem ő mondja a helyet, hogy hova kell, hanem te választod meg.. Nekem például az oktatóm mondta, hogy na most akkor egy parkolást kérünk.. Esetleg az oktatód lehet benne a bundába, mert ugye minél többet buksz =annál több órát veszel =annál több pénz!! Neki kellett volna mondania, hogy hol, akkor miért azt a helyet mondta??

Engem tényleg hülyeségért buktattak meg (40-el mentem a lakott területen belüli 50 helyett, azt mondta hogy azért buktat meg, mert nem tudom merre van az előre azért megyek ilyen lassan....hozzáteszem villamos síneken vezetett az út) Egyébként amikor én vizsgáztam először, csak egy csaj ment át, a többi megbukott..(szerintem lefizette, mert volt, hogy ültem a hátsó ülésen amikor ő ment, és siralmas volt. .Ráment kanyarodásnál a padkára stb.. Megjegyzem a 40perc helyett kevesebb mint 30 alatt visszajöttek...(mert én korábban mentem, amikor ő indult akkor, szóval ez biztos, szememmel láttam!!!

Szóval a vizsga nem mindig az ügyességeden múlik, hanem legtöbbször a szerencsén!

2010. aug. 9. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Több ismerősöm is van, akiket meghúztak először ugyanilyen hülyeségekért, pedig jól vezettek, azelőtt is tudtak már, mielőtt az oktatóhoz kerültek. Másodjára lefizették őket, egyből átmentek. Mostanában sok helyen így működik...
2010. aug. 10. 00:26
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem az oktatóm mondta hogy hová parkoljak viszont még szerencse hogy odafigyeltem és nem törődtem semmivel csak körülnéztem és mentem mert elfordított volna balra mikor jobbra egyirányú :D

Amúgy igen van akiket megbuktatnak, az én példám hogy voltunk -en vizsgázók rutinon,jött egy öreg durcás ember a 3csajt megbuktatta minket fiúkat meg nem, azt el kell mondjam nagyon szigorú volt mert ellenőriznem kellett az olajszintet , kértem egy zsepit az oktatómtól kihúztam a pálcát megtöröltem visszadugtam kihúztam vizszintesen tartottam megnéztem kérdezi a vizsgabiztos hogy jó az olajszint? Mondom neki igen megfelelő az olajszint erre elkezdett nekem pampogni ha még hátrább döntöm több is lesz nem?De ilyen durván és fellengősen mondta, nagyon idegesítő volt... Aztán mielőtt elindultunk volna a pályán elment wc-re az oktatóm meg mondta hogy hülye napja van a vizsgabiztosnak elég durca meg hogy kinézi belőle hogy mindenkit megbuktat!Na visszajött aztán beült elindultunk ,kötelező feladatok stb intenzív fékezés na mondom király felgyorsítottam és nem kímélve az autót padlóig odatapostam (már csak szivatásból is)! Az öreg meg annyira kapaszkodott hogy még kapaszkodva is majdnem lefejelte a fejtámlát :D Aztán kézifékes elindulás és befejeztem , nagy morogva elkezdi hogy átmentem a vizsgán stb :D Mondom magamba még szép hisz jó volt minden :D aztán utána elment megint wc-re szerintem felfordulhatott a gyomra mert eléggé öklendezett :D Az oktatóm meg kérdezi hányni ment be erre halljuk a hangokat mondom neki ezek szerint erre szakadt a röhögéstől :P

2010. aug. 10. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
09:54 - nem kell bekötni magát a vizsgabiztosnak?
2010. aug. 12. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:

09:54

Egyébként tényleg sántít egy kicsit a történeted, mert, ha olyan szigorú lett volna, ráadásul te meghnyatod, nem hiszem, hogy átenged..Az élő fába is bele tudnak kötni..

Amúgy meg nem bizros, hogy be volt kötve az öve, szerintem hiába kötelező, vannak akik nem kötik be..

Amúgy emg milyen kézifékes indulásról beszélsz?? Amikor parkolni kell?

2010. aug. 12. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:

a dombról való kézifékes elindulás :)

Igen szigorú volt,nem tudom ki ismeri a vezetékneve Soós de azt nem tudom hogy mi a nevének másik fele :D

2010. aug. 16. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:

én is pont a dombosat húztam rutinon :))

Azt utáltam a legjobban:D:D

2010. aug. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!