Miért nagydarabok a kamionosok?
Figyelt kérdés
Csak a nagy emberek mennek kamionosnak vagy a kamionozás hatására lesznek olyan nagy darabok?? :)2011. okt. 10. 20:42
1/9 anonim válasza:
Én már láttam 40 kilós kamionsofőrt is, a mai agyonszervózott vontatókban már nem kell a saját súlyodat is beleadni a kuplungolásba.
Amúgy gondolom attól is híznak meg sokan, hogy egész nap ülnek, unalmukban meg rágcsálnak.
3/9 anonim válasza:
Hjah, általánosítás. Nálunk a cégnél senki nem nagy darab. Egy kis has előfordul, aminek az oka tényleg a mozgásszegény munkavégzés és az unalomból zabálás. A sofőrök elég nagy százaléka átlagos tesalkatú.
4/9 anonim válasza:
Mert csak ülnek és esznek egész nap
5/9 anonim válasza:
Te mit csinálnál, ha hétvégén 45 órát kéne állnod egy parkolóban. Szerintem zabálnál folyamatosan, mert nincs jobb dolgod.
6/9 anonim válasza:
nem mind1ik nagydarab. a faterom is 170 cm de vannak kolegái akik 190cm magasak
7/9 anonim válasza:
Én 188 vagyok és 93 kiló:) Van olyna kamionos haverom aki úgy 170 és 60 kiló :)
8/9 anonim válasza:
Nanana :D ezt kikérem magamnak. 175-180cm között vagyok és 72kiló. És igen vannak nagyobbak is van aki alapból ilyen, meg aki keveset mozog, vagy már régóta kamionozik és nő a hasa. Vegyes
9/9 anonim válasza:
Én is kikérem magamnak, 186/120, hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!