Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért Budapesten vannak a...

Miért Budapesten vannak a legparasztabb autóvezetők?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 14:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Máshol is vannak bőven bunkók, csak Budapesten nagyobb a forgalom, így valószínűbb, hogy találkozol eggyel. Meg úgy alapból is vidéken nagy általánosságban normálisabbak az emberek.
2011. máj. 31. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:

Mihez kepest? Vezettel mar del-Olaszorszagban? Araboknal? Esetleg tolunk keletebbre fekvo orszagokban?

Elarulom neked hogy a nagyvarosban (ami kb masfel millional kezdodik) nagy forgalom van, nalunk meg sok szerencsetlen vezetni nem tudo mazsola, akinek valahol Also-Bivalybasznadon jogositvanyt adtak a kezebe mert lefulladas nelkul egyszer vegig birt menni a falu foutjan.

2011. máj. 31. 14:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem a bénázásra gondolok, inkább a közlekedési szabályok betartására, vagy udvariassági dolgokra (főleg sávváltásnál)
2011. máj. 31. 14:36
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

Laknál itt,megtudnád heteken belül.

Az a szitu,hogy a Kresz "bizalmi elv" csak papíron létezik.

Farkastörvények vannak,az utcai közlekedés szabályos háború.

Vannak a bárányok meg vannak a farkasok.

Te NEM farkas vagy ez nyilvánvalóvá lett kérdésed okán.

De még lehetsz!

Így is meglepődsz néha tükörbe nézéskor mekkora lett az egykoron befutó helyet elért kis spermium.

Kisbárányból is lehetsz farkas csak próbálj meg időre odaérni a csemetédért az oviba amit egy kazalnyi dilettáns,béna,kétbalkezes rosszindulatú,irigy és önző közlekedőtársad igyekszik meggátolni - minden áron.

2011. máj. 31. 14:56
 5/16 anonim ***** válasza:
28%

"Te NEM farkas.

De még lehetsz!"

Jézusom...

2011. máj. 31. 15:04
 6/16 anonim válasza:
Nyíregyházi lakosként, el kell h mondjam neked, a pesti forgalom igen is barátságos! 2 hónapos jogsival féltem felmenni pestre, és ott vezetni, hát csalódtam:) Sokkal előzékenyebbek és segítőkészebbek, mint Nyíregyházán!!!
2011. máj. 31. 15:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Pesten sokkal előzékenyebbek az emberek. Itt Debrecenben ha egy úton folyamatosan jönnének a kocsik, akkor állhatnál a kereszteződésnél amíg meg nem őszülsz, mert itt aztán SENKI nem enged be. Szó szerint SENKI. Pesten ezerszer jobb a helyzet.
2011. máj. 31. 17:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom, hogy Németországhoz képest ez őrültek háza! Itthon a cipzárelv meg hasonlók elbuknának...
2011. máj. 31. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
a cipzárelv pedig igenis királyul működik pesten.
2011. máj. 31. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Én meg sokfelé buszozom az országban,és amikor Budapesten jártam 3évig, hát megváltozott a véleményem. Szerintem a legjobb autóvezetők még mindig ott vannak,persze vannak kivételek. A buszt is előbb kiengedik a megállóból mint mondjuk vidéken,és udvariasabbak is. Persze ha bénázik valaki,azt nem tűrik. Ha nem indul el zöldre azt kidudálják,de ezek olyan dolgok,ami kis odafigyeléssel csökkenthetnék a forgalmat valamelyest. Ha egy autó leragad,mert mondjuk a rádiót nyomkodja,vagy a telefont,és nem indul el időben,mindjárt 2-3 autóval kevesebb jut át egy csomóponton,és a kővetkező zöldig el telik 1perc,közben a másik irányból eléd áll még 100autó mire elérsz a kővetkező lámpáig,ott már csak második vagy harmadik zöldre jutsz át,az első helyett,azért mert volt egy balfék,aki nem tudott 20 másodpercig a lámpára koncentrálni. Ez mind többletidő és többletüzemanyag.

TE TUDNÁL EHHEZ JÓPOFÁT VÁGNI?

2011. jún. 1. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!