Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerinted a nők, vagy a...

Szerinted a nők, vagy a férfiak, jobb autóvezetők?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Biztos van jó női vezető is, én nem nagyon ismerek ilyet, max aki azt hiszi:D De ha megyek és vki bénázik az úton, mindig mondom h tuti nő, és eddig 99%ban igaz lett.
2010. nov. 24. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A statisztikák zerint a férfiak több balesetet okoznak,mivel ők bátrabban vezetnek, gyorsabban hajtanak .

Viszont parkolásban kétségtelenül ők a jobbak (nő vagyok). Ennek az oka csupán annyi,hogy a férfiak térlátása általában jobb mint nőké.

A statisztikáktól,és mindentől eltekintve az én véleményem az,hogy a nők többet szerencsétlenkednek , a férfiak viszont sokszor vakmerően ,állat módjára viselkednek az utakon..

Persze tisztelet a kivételnek,én is ismerek példát és ellenpéldát mindkét nem tagjai között.

2010. nov. 24. 15:13
 3/14 anonim válasza:
84%
Hát ez egyéni dolog anyám pl jobban vezet mint apám de ez nővéreméknél már fordítva van szóval nincs olyan hogy a nők vagy a férfiak vezetnek jobban csak egyéntől függ hogy ki hogy vezet. Szerintem
2010. nov. 24. 15:15
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
mindkét nem nél vannak bénák...de alapvetően szerintem férfiak többet vezetnek...és nagyobb gyakorlattal egy béna is lehet átlagos mig egy béna nő meg inkább hagya h elvigyék és még hozzászokni se fog hameg nagyritkán autoba ül akor persze nem emgy neki...meg ez inkább férfias sport...bár szeméylesen ponthogy csak női autoversenyzőt ismerek:D
2010. nov. 24. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Általában a nők kevesebb balesetet okaznak, de a jó vezetés nem csak ebből áll szerintem. Ott van még a helyes gépkezelés is. Ha valaki durván vált, helytelen sebességi fokozatban halad, tehát káros igénybevételnek teszi ki az autót, az nem jól vezet. Az én véleményem az, hogy balesetmentes vezetésben a nők, helyes géphasználatban a inkább férfiak a jobbak. Persze mindenre van példa és ellenpélda is.
2010. nov. 24. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
a férfiak... de meg kell hagyni van egy-két nő ,aki nagyon tud
2010. nov. 24. 17:36
 7/14 anonim válasza:
100%
A nők biztonságosabban és megfontoltabban vezetnek és ez a biztonság ami átmegy bénázásba lassan megy nem érzi látja a kocsit és elkezd félni az autóban aki fél az pedig ne üljön be a férfiak bátrabban és dinamikusabban autóznak és a veszély helyzeteket is jobban kezelik
2010. nov. 24. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Általában a férfiak jobban vezetnek meg többet is.

Magyarországon több autó van férfi tulajdonban mint női kézben.

A férfiaknak jobb a logikájuk és a műszaki érzékük, ezért a parkolási helyzeteket könnyebben meg tudják oldani. Pl: Anyám alig tud parkolni pedig 20 éve van jogsija, nekem egy éve van és lazán beparkolok bárhova ahova fizikailag lehetséges.

A férfiak bátrabban vezetnek mint a nők.

A nők megfontoltak és tartanak a nagy forgalomtól.

PL: Én merek 140-el is menni ha jó az út, de anyám 110 felett már nem érzi magát biztonságban, nem szeret vezetni ha nagy a forgalom.

Ismerek még pár nőt aki szintén nem tud parkolni, nincs érzéke a vezetéshez.

Van olyan nő ismerősöm aki a jogsi megszerzése után számtalanszor fullasztotta le a kocsit ami mellesleg Dízeles volt. Köztudott hogy a dízel gázadás nélkül is könnyen elindul.

Nem mondom hogy nálam még nem fulladt le de elég hamar belerázódtam a vezetésbe pedig dízelen tanultam és benzines kocsink van.

2010. nov. 24. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nem indexelnek,ha elévágnak szabálytalanul a másiknak,ha átmennek a piroson,ha nem állnak meg a zebra előtt,akkor se a nő se a férfi nem tud vezetni!!!!
2010. nov. 24. 20:54
 10/14 anonim ***** válasza:

"PL: Én merek 140-el is menni ha jó az út, de anyám 110 felett már nem érzi magát biztonságban, nem szeret vezetni ha nagy a forgalom. "

Te aztán rettentő bátor vagy... egy igazi Fittipaldi... Lehet hogy friss jogsival még kicsit gyakorolni kénne inkáb... mint játszani a kemény csávót anya 22,5 éves suzukiába/operljába ... :D

Am. szerintem a férfiak a jobbak, de mindkét netnél szerencsétlen béna.

2010. nov. 25. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!