Szerinted a nők, vagy a férfiak, jobb autóvezetők?
A statisztikák zerint a férfiak több balesetet okoznak,mivel ők bátrabban vezetnek, gyorsabban hajtanak .
Viszont parkolásban kétségtelenül ők a jobbak (nő vagyok). Ennek az oka csupán annyi,hogy a férfiak térlátása általában jobb mint nőké.
A statisztikáktól,és mindentől eltekintve az én véleményem az,hogy a nők többet szerencsétlenkednek , a férfiak viszont sokszor vakmerően ,állat módjára viselkednek az utakon..
Persze tisztelet a kivételnek,én is ismerek példát és ellenpéldát mindkét nem tagjai között.
Általában a férfiak jobban vezetnek meg többet is.
Magyarországon több autó van férfi tulajdonban mint női kézben.
A férfiaknak jobb a logikájuk és a műszaki érzékük, ezért a parkolási helyzeteket könnyebben meg tudják oldani. Pl: Anyám alig tud parkolni pedig 20 éve van jogsija, nekem egy éve van és lazán beparkolok bárhova ahova fizikailag lehetséges.
A férfiak bátrabban vezetnek mint a nők.
A nők megfontoltak és tartanak a nagy forgalomtól.
PL: Én merek 140-el is menni ha jó az út, de anyám 110 felett már nem érzi magát biztonságban, nem szeret vezetni ha nagy a forgalom.
Ismerek még pár nőt aki szintén nem tud parkolni, nincs érzéke a vezetéshez.
Van olyan nő ismerősöm aki a jogsi megszerzése után számtalanszor fullasztotta le a kocsit ami mellesleg Dízeles volt. Köztudott hogy a dízel gázadás nélkül is könnyen elindul.
Nem mondom hogy nálam még nem fulladt le de elég hamar belerázódtam a vezetésbe pedig dízelen tanultam és benzines kocsink van.
"PL: Én merek 140-el is menni ha jó az út, de anyám 110 felett már nem érzi magát biztonságban, nem szeret vezetni ha nagy a forgalom. "
Te aztán rettentő bátor vagy... egy igazi Fittipaldi... Lehet hogy friss jogsival még kicsit gyakorolni kénne inkáb... mint játszani a kemény csávót anya 22,5 éves suzukiába/operljába ... :D
Am. szerintem a férfiak a jobbak, de mindkét netnél szerencsétlen béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!