Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyetértetek azzal az általáno...

Egyetértetek azzal az általánosítással, miszerint a női autóvezetők bénák?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 18:18
 1/8 anonim válasza:
69%
nemtudom, én a b*zi nyugdijasokat utálom akik tökölnek
2009. márc. 22. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy: anyám a legjobb sofőr, akit csak ismerek. Soha nem volt balesete, még koccanása sem, tökéletesen parkol, ahogy nagykönyvben meg van írva, nem totyog, nem sminkel a volánnál, nem esik kétségbe, ha meg kell oldania egy nehezebb forgalmi helyzetet. Szeretnék olyan sofőr lenni, mint ő...
2009. márc. 22. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Férfiak között is vannak bénák, nem is kevesen. Emberfüggő, nem nemiség kérdése.
2009. márc. 22. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem gondolom hogy a nők bénák a volánnál, csak túl óvatosak talán, de ezt nehéz megfogalmazni mert nincsenek velük kapcsolatban rosszabb tapasztalatom mint férfitársaimmal, és nem szeretnék túlzottan általánosítani mert ugye tisztelet a kivételnek, csak valahogy tényleg talán a túlzott óvatosság tűnik néha bénázásnak. Túlzott óvatosság...ez sem a jó szó hiszen az ember nem lehet elég óvatos a közúton. Szóval a pasik jó része vagányabbul vezet mint a nők, és gyakran emiatt okoznak balesetet. A nők meg néha óvatoskodnak, "bénáznak", és olykor abból van a baj. Tisztelet a kivételnek minkét esetben.

De összességében azt hiszem a pasik vagánykodása több balesetet okoz a közutakon.

A hölgyek "bénázása" többek között a parkolásnál, és egyéb nem annyira "éles" szituban jelentkezik, így szerintem nem jár annyi súlyos balesettel. Persze ez is általánosítás, de erre a kérdésre nehéz általánosítások nélkül válaszolni. És természetesen mindenki a saját tapasztalatai alapján alkot véleményt. Mivel nekem nincs különösebben rossz tapasztalatom a hölgyekkel kapcsolatban, nálam az állás:

Hölgyek-urak a közúton: 1-0 a hölgyeknek.

2009. márc. 22. 23:29
 5/8 anonim válasza:
64%
Ez nem a nemeken múlik. Ezt is egy olyan hü**e találta ki, mint a szőke nős vicceket.
2009. márc. 23. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is nő vok, 9 éve vezetek, jól! (mások mondták)Sztem a jó soför dinamikus, határozott, persze vannak tényleg rossz női sofőrök, akik csak azért nem mennek be a városba autóval, mert nem mernek parkolni (pl anyám.) Én egy 220 le terepjáróval járok , bárhová leparkolok, ill bárhol megfordulok ha kell.
2009. márc. 23. 21:32
 7/8 anonim válasza:
53%
Férfiak között is vannak igen szerencsétlenek!
2009. márc. 26. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
egyetértek! hiába jöttök azzal hogy a férfiak között is vannak szerencsétlenek de általánosságban akkoris igaz hogy a (sokkal) nők bénábbak!
2010. szept. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!