Nehéz az elsősegély vizsga?
Ismételni tudom csak amit előttem írták már többen, és valószínűleg utánam is fognak. Feldobott érme az egész, és az eredménynek több köze van a vizsgáztató személyéhez/hangulatához, mint a tudásotokhoz.
Személyes tapasztalatok: első alkalommal a Váci út-ra mentem ahol megáldottak egy jól láthatóan félrecsúszott életű, idősödő, alkoholtól bűzlő pasassal aki a folyosóról hallhatóan minden párosnak 15 perces mini előadást tartott arról, hogy minden oktató idióta és nem tudja miről beszél és senki nem tud itt semmit rajta kívül (ami miatt a végére közel 2 órás csúszás alakult ki). 22-ből 20-at meghúztak, merem feltételezni, hogy az az egy páros sem azért ment át mert annyival jobban tudtak mindent mint mindenki más...
Második alkalommal az Erőmű utcába mentem (habár nem sokat számít melyikbe mész a kettőből, aki az egyik helyen vizsgáztat, az tudtommal a másikban is), ahol pedig az újraélesztés/oldalfekvő után gyakorlatilag ki sem kérdezte a tételt, ha nem mondtál semmi hatalmas baromságot csak odaadták a papírt, ha pedig igen (a társam) akkor szemet forgatva rávezetett.
Az ember annyit tud tenni, hogy a saját lelkiismerete szerint megtanulja az anyagot (a komplett tételsor ki van szivárogtatva és egyetlen google kereséssel megtalálni), hogy legalább azzal a nyugalommal mehessen vizsgázni, hogy rajta már nem múlik. Ismertségi körből lévő tapasztalatok alapján még annyit talán hozzá lehet csapni, hogy próbáljatok meg minél későbbi időpontra menni, akkor nagyobb az esélye, hogy a vizsgáztató csak legyint, ahelyett, hogy egy orvostanhallgatói felelést tart.
Félős guglizó itt, holnap megyek az erőmű utcába. Félig gyomoridegem van, hogy rossz vizsgabiztosom lessz és megbuktat, de viszont magamhoz képest úgy érzem eleget tanultam, főleg a tételeket.
Azoknak akik még tanulnak tudom ajánlani ezt az oldalt: [link] A “Közúti elsősegély vizsgafeladatok II” volt számomra a leghasznosabb és egyben a legrészletesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!