Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nehéz az elsősegély vizsga?

Nehéz az elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés
Holnap fogok vizsgázni elsősegélyből.A stabil oldal fekvés meg az újraélesztés megy de a tételektől félek.Kb. hogyan zajlik egy ilyen vizsga?
2011. ápr. 27. 15:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim válasza:
100%
50 es sikerült? Milyen volt?
2023. jún. 20. 20:32
 52/62 anonim válasza:
100%
Én hamarosan megyek vizsgázni az Erőmű utcai vizsgaközpontba. #48 alapján bizakodó vagyok. :)
2023. jún. 26. 14:50
 53/62 anonim válasza:
100%
Na nekem sikerült, nagyon egyszerű.
2023. jún. 26. 16:44
 54/62 anonim ***** válasza:
84%
51-es: 50-es vagyok, épp hogy sikerült. A vizsgabiztos egy hülye pics@ volt, aki mindenbe beledumált. Nem hagyta, hogy a végére érjek a dolgoknak. Emiatt sok mindent el is rontottam, de még így is átengedtek. Aki előtte áll, nem kell félni. Csak nyugodtak legyetek!
2023. jún. 27. 10:04
 55/62 anonim válasza:
100%
52 voltam, Erőmű utcai vizsgaközpontban meghúztak. Nem mondanám, hogy igazságtalan volt a vizsgabiztos, felkészülhettem volna sokkal jobban. Arra készüljetek, hogy ebben a vizsgaközpontban komolyan veszik a vizsgát.
2023. jún. 30. 09:56
 56/62 anonim válasza:
100%
Szintén 52 voltam: Elmentem tanfolyamra és utána gond nélkül átmentem a vizsgán. :)
2023. júl. 11. 14:19
 57/62 anonim válasza:
Legalább 3x buktam, de rég volt már. Egyszer még másik városba is mentem, hátha ott sikerül, de nem.. összevesztem aztán mindenkivel és otthagytam őket, pedig rendesen tanultam..
febr. 19. 13:03
 58/62 hello229 válasza:

Ismételni tudom csak amit előttem írták már többen, és valószínűleg utánam is fognak. Feldobott érme az egész, és az eredménynek több köze van a vizsgáztató személyéhez/hangulatához, mint a tudásotokhoz.

Személyes tapasztalatok: első alkalommal a Váci út-ra mentem ahol megáldottak egy jól láthatóan félrecsúszott életű, idősödő, alkoholtól bűzlő pasassal aki a folyosóról hallhatóan minden párosnak 15 perces mini előadást tartott arról, hogy minden oktató idióta és nem tudja miről beszél és senki nem tud itt semmit rajta kívül (ami miatt a végére közel 2 órás csúszás alakult ki). 22-ből 20-at meghúztak, merem feltételezni, hogy az az egy páros sem azért ment át mert annyival jobban tudtak mindent mint mindenki más...

Második alkalommal az Erőmű utcába mentem (habár nem sokat számít melyikbe mész a kettőből, aki az egyik helyen vizsgáztat, az tudtommal a másikban is), ahol pedig az újraélesztés/oldalfekvő után gyakorlatilag ki sem kérdezte a tételt, ha nem mondtál semmi hatalmas baromságot csak odaadták a papírt, ha pedig igen (a társam) akkor szemet forgatva rávezetett.

Az ember annyit tud tenni, hogy a saját lelkiismerete szerint megtanulja az anyagot (a komplett tételsor ki van szivárogtatva és egyetlen google kereséssel megtalálni), hogy legalább azzal a nyugalommal mehessen vizsgázni, hogy rajta már nem múlik. Ismertségi körből lévő tapasztalatok alapján még annyit talán hozzá lehet csapni, hogy próbáljatok meg minél későbbi időpontra menni, akkor nagyobb az esélye, hogy a vizsgáztató csak legyint, ahelyett, hogy egy orvostanhallgatói felelést tart.

márc. 27. 01:58
 59/62 anonim válasza:

Félős guglizó itt, holnap megyek az erőmű utcába. Félig gyomoridegem van, hogy rossz vizsgabiztosom lessz és megbuktat, de viszont magamhoz képest úgy érzem eleget tanultam, főleg a tételeket.

Azoknak akik még tanulnak tudom ajánlani ezt az oldalt: [link] A “Közúti elsősegély vizsgafeladatok II” volt számomra a leghasznosabb és egyben a legrészletesebb is.

ápr. 17. 19:03
 60/62 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Írj, hogy hogy sikerült
ápr. 18. 07:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!