Nehéz az elsősegély vizsga?
Figyelt kérdés
Holnap fogok vizsgázni elsősegélyből.A stabil oldal fekvés meg az újraélesztés megy de a tételektől félek.Kb. hogyan zajlik egy ilyen vizsga?2011. ápr. 27. 15:17
21/62 anonim válasza:
20: Ne izgulj, kérdezd bátran az oktatódat! Szerintem aki akar vezetni, annak gyerekjáték az egész. Mondjuk nekem az volt a furcsa, hogy egy horpadt kasztnis autóval kellett vizsgáznom, pedig még életemben egy karcolást nem szereztem kocsival sem. A horpadások a többi tanuló miatt volt a kocsin, ezért kínos volt :D
22/62 anonim válasza:
Én is most megyek holnap, de be vagyok tojva rendesen:D
23/62 anonim válasza:
Utolsó,gyere pacsira! 😂🤚🏿
Én 11-re megyek,de az oktatók mondta,hogy simán átmegyek majd. :D
Kicsit félek azért,hogy felkeverem a dolgokat,de konkrétan a kezembe nyomta a saját könyvét,hogy olvasgassam,majd csütörtökön visszaadom neki.
Én meg csak habogtam hogy izé nem kell. Na mindegy. :D
24/62 anonim válasza:
#23 vagyok.
#22 Hogy sikerült? Én nagyon könnyűnek éreztem.
26/62 anonim válasza:
Én már 3. alkalommal megyek... Eddig mennyi a rekord? :D
27/62 anonim válasza:
én is holnap megyek, wish me luck :D
28/62 anonim válasza:
Én meg nem merek időpontot kérni, mert ettől a vizsgától félek a legjobban, pedig már november végén levizsgáztam vezetésből. Szívás. Én is egy izguló guglis vagyok. :D
29/62 anonim válasza:
28: Képzeld, nálunk egy túlsúlyos pasas volt, aki annyira fáradt volt (pedig széken ült), hogy majdnem elaludt a vizsgák közben. Furcsának is találtam, de azt is, hogy a széke mellett egy kis asztal volt tele Coca-Colával és Milka csokikkal. Nem tudtam eldönteni, hogy az a reggelije vagy néhány kedves vizsgázó vitte neki ajándékba :D
30/62 anonim válasza:
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ők sem veszik komolyan, de ha mindent normálisan csinálsz, nem fognak beléd kötni. Csak azokba kötnek, akik nem tudnak értelmesen kimondani néhány mondatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!