Nehéz az elsősegély vizsga?
Figyelt kérdés
Holnap fogok vizsgázni elsősegélyből.A stabil oldal fekvés meg az újraélesztés megy de a tételektől félek.Kb. hogyan zajlik egy ilyen vizsga?2011. ápr. 27. 15:17
31/62 anonim válasza:
#29-30: köszönöm a bíztatást! Remélem lesz olyan mázlim, hogy jó vizsgabiztost fogok ki és nem csinálok valami oltári bakit. :D Örülnék, ha sikerülne, mert már csak ez hiányzik. De összeszedem magam és jövőhéten kérek időpontot vizsgára. :)
32/62 anonim válasza:
Rendben, szerintem menni fog! :) Sok sikert!
33/62 anonim válasza:
Srácok, én jövőhét szerdán megyek. Már csak ez kell a jogsihoz, remélem nem ezen fogok megcsúszni. Attól félek, annyira izgulni fogok, hogy össze vissza fogok beszélni. :D Az újraélesztés és a stabil oldalfekvés az megy. Csak most ne csesszem el.
34/62 anonim válasza:
#33 A tételeket olvasd át és sikerülni fog :) Sok sikert!
35/62 anonim válasza:
#34 Köszi! Sikerült a vizsga, nagyon túl paráztam. 10 perc alatt lement az egész úgy, hogy 4-en voltunk bent. Ma igényeltem meg a jogsit, elméletileg jövőhéten megkapom. Sok sikert mindenkinek aki valamilyen vizsgára készül!
36/62 anonim válasza:
Sziasztok!
Én novemberben fogok vizsgázni és most még ugyan nem izgulok, csak a kötözésektől félek egy kicsit. A kötözéseket be is kell mutatni?
37/62 anonim válasza:
Én holnap megyek :D remélem sikerül, nincs kedvem már ezzel foglalkozni
38/62 anonim válasza:
Én holnap megyek. Kicsit félek... :S
39/62 anonim válasza:
Én ma voltm elsőre, és megbuktam. Nagyon lekezelően, és bunkón beszélt mindenkivel a vizsgabiztos.
Elég sokan buktak még velem együtt.
40/62 anonim válasza:
Nem mai kérdés de valakinek hatha jol jon meg. Nekunk (ma) nagyon laza volt az elsosegely vizsgank. Bementunk leraktuk a papirjainkat amiket kertek ujraelesztest kellett mutatni (megszolitas megrazas stb) es ramszoltak hogy nem kell semmi csak 30mellkompresszio. Kihuztam a feladatot A) B) resz de csak az A-t kerdeztek es meg a stabil oldalfekvest se kertek. Feladatom - nyakan tatongo seb, utoeres verzes. Semmit nem tudtam kb, mondtam hogy gezlappal lefogom es shock fektetes. Egy mondatom utan azt mondtak hogy rendben koszonom. Tokre megijedtem azt hittem megbuktam de nem sikeres vizsgaval tavoztam ahogy rajtam kivul a kb 30-40emberrel is ugyanez volt. Akinek tudok segiteni irjon nyugodtan kb egy egesz tanfolyamnyi anyagom megvan amivel siman lehet vizsgazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!