Elsősegély vizsga- Sűrgős! Újraélesztés?
Nagyon egyszerű én most voltam 2 hónapja.
Kapsz 3 kérdést.
1. Újraélesztés vagy stabil oldalfekvés:
Újraélesztés: 30 nyom 2 befújás 30 nyom 2 befújás általában itt azt mondják hogy oké és nem kell levenni a gézlapot mert felesleges.
A stabil fektetést pedig már biztos gyakoroltad mert az nem olyan nehéz.
A másik két kérdés pedig már teljesen lutri szinte bármit kérdezhetnek az anyagból.
Nálam a 2. kérdésnél az égés fajtákat kellet elmondanom 3-ra pedig az volt közúti baleset férfi a földön fekszik arca vérzik boka eldeformálódott, feldagadt.
Remélem tudtam segíteni :)
http://www.youtube.com/watch?v=BN7e46y8gEk
én az ilyen videok alapján tanultam és sikerült. keresgélj a youtube-n hasonlókat még.
Igen régen tiltva volt, mert hogy bordatörés lehet. Viszont inkább legyen egy törött bordájú élő ember mint egy halott, de ép bordájú.
Továbbá sok vizsgálat és statisztika alapján a lélegeztetés önmagában nem elég hatékony, a masszázs viszont már sokat jelent. Ezért is van az, hogy most abszolút a szívmasszázs irányába van eltolva (30 kompresszió, 2 befúvás).
ABC Atjarhato legutak
Befuvas
Compression (mellkas kompresszio)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!