Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nehéz az elsősegély vizsga?

Nehéz az elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés
Holnap fogok vizsgázni elsősegélyből.A stabil oldal fekvés meg az újraélesztés megy de a tételektől félek.Kb. hogyan zajlik egy ilyen vizsga?
2011. ápr. 27. 15:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim válasza:
100%

Így vizsga napján gondoltam én is írok ide hátha pár év múlva vissza nézem majd.

Egyenlőre nagyon izgulok és félek hogy megbuktatnak. 😂

2021. nov. 29. 03:51
 42/62 anonim válasza:
100%

Előző vagyok.

Sikeresen átmentem és nagyon egyszerű volt szóval aki esetleg izgulna miatta az ne tegye.

Mondjuk párszor át kell nézni az anyagot hozzá de ha elmondod a dolog lényegét akkor már nyert ügyed van!😊

2021. nov. 29. 11:38
 43/62 anonim válasza:
100%

Na nekem ma volt. Nagyon izgultam, de meglett simán. Könnyű tételt húztam:

Motoros gödörbe hajtott és bukott ön előtt haladva. A sérült 10-15 métert repült az elesés helyéhez képest, az úttesten fekszik, eszméleténél van.

Volt b, rész de arra már nem is emlékszem pontosan valami vérzésese volt.

Hajrá mindenkinek, aki téved :D

2022. febr. 14. 19:13
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ezt a kérdést hozza ki először a google, gondoltam így első bukásom után én is leírom, hogy mi történt. A vizsgabiztos nagyon komolyan vette, nagyon siettetett és rendkívül lenézően, már-már agresszívan beszélt, nem csak velem. Ahogy olvasom a kommenteket itt (és a Google értékelésekben) két véglet létezik: lazázó, semmilyen vizsga vagy egy véresen komoly vizsga egy állatal, aki rajtad tölti ki a dühét. Én azt se zárom ki egyébként, hogy van egy-két rémálom vizsgabiztos és a negatív tapasztalatok mind tőlük jönnek.

Természetesen azon is múlik a dolog, hogy milyen tételt húzol meg hogy mennyit készültél, de nagyon ellenséges emberekkel lehetetlen sokat alkotni.

2022. aug. 10. 14:22
 45/62 anonim válasza:
100%
Huu, nem mai kérdés ez. :D Én most tanulok rá, de eléggé parázok. Egyik ismerősöm online csinálta meg a tanfolyamot és őt azért buktatták meg. Elküldték tantermi oktatásra. Nos, én is online csináltam. Remélem meglesz. ^^
2022. aug. 14. 09:05
 46/62 anonim ***** válasza:
#44 vagyok. Ma sikerült a vizsgám és bebizonyosodott, hogy valóban inkább a vizsgabiztoson múlik a dolog. Kettesével mentünk be és a velem lévő vizsgázó egyébként elkövette ugyanazt a hibát, mint én múlt héten, de nem buktatták meg azonnal. Velem is rendkívül elnéző volt a vizsgabiztos, nem kekeckedett semmivel, a B tételt el se mondatta velem.
2022. aug. 15. 14:01
 47/62 anonim válasza:

#46:

Kérlek pirive/ide le tudod írni hogy hogyan zajlott a vizsga? Kellett kötéseket csinálnod, vagy esetleg végig emléleti volt az A és B tétel megoldása?:)

2022. aug. 15. 14:56
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
#47 Leírom ide, más is okulhasson belőle. Az Erőmű utcai vizsgaözpontban voltam, ott kettesével mentünk be. Egyikünk csinált újraélesztést bábun, másik a stabil oldalfektetést mutatta be. Ezután mindketten kihúztunk egy-egy tételt, A és B feladattal. Elvileg a B feladatok lehetnek gyakorlatok, de gyanús, hogy ezeket a tételeket kivették. Aki közülünk bement senkinek sem kellett kötéseket bemutatnia és egyébként nem is volt előkészítve erre segédeszköz.
2022. aug. 16. 23:42
 49/62 anonim válasza:
100%
#48: Köszi a választ.^^
2022. aug. 17. 21:20
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Én is holnap megyek :S
2023. jún. 6. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!