Mi a f*sznak állnak meg az emberek beszélgetni a ZEBRÁNÁL?
Figyelt kérdés
Oktatóval vezetek, szóval még nincs jogsim.
És mindig megállk a zebránál, ha van ott gyalogos.
10-ből 6 alkalommal CSAK ÁLLNAk, és beszélgetnek!
B*sznak átmenni, vagy arrébb állni 3 métert.
És rohadt idegesítő, hogy megállok, és akkor észre se vesznek, nem hogy intenének, hogy menjek, vagy valami, hanem föltartom mögöttem az autósokat.
Mi a f*sznak csinálják ezt?
Ennyire h*lyék, és figyelmetlenek a gyalogosok, vagy direkt szórakoznak?
És akkor még csodálkoznak, hogy nem áll meg egy autós sem, amikor ilyen az emberek nagy része?
2011. ápr. 21. 16:53
1/25 anonim válasza:
az nem zebra hanem gyalogátkelőhely -.-"
2/25 anonim válasza:
Mit mondjak... Én az első forgalmi vizsgámon azért kaptam pontlevonásokat, mert el akartam engedni egy nőt a zebrán, aki csak ott állt és cigizett! A két sáv között az elválasztón! És mikor megálltam, csak néééézett, mint a birka. Utána a vizsgabiztos pofázott, hogy "aki csak dohányzik, annak nem állunk meg" - nagy cinikusan. Jah, mondom, mert a homlokára volt írva, hogy csak cigizik a két sáv közt a gyepes elválasztón. Ha nem állok meg, akkor meg az a baj...
3/25 anonim válasza:
Ezzel a hozzáállással remélem nem lesz jogsid!
4/25 anonim válasza:
Mar most idegbolond vagy, es meg nincs is jogsid? Jobb ha nem is mesz ra, inkabb gyalogolj. Te is meg a lakossag is jobban jarna.
5/25 anonim válasza:
aha te mint sofőr mérgelődsz a paraszt gyalogosokon.
aztán kiszállsz és hazabaktatsz
6/25 A kérdező kommentje:
"Mar most idegbolond vagy"
Azt úgy mondják, hogy idegbeteg, okoskám!
2011. ápr. 21. 17:17
7/25 anonim válasza:
Te tényleg idegbolond vagy:) Nem bírsz leírni egy szöveget 4 káromkodás nélkül. Bocsánat idegbeteg.
8/25 anonim válasza:
Ha nagyon sietsz dudálj rájuk..
9/25 anonim válasza:
Igen, idegbolond. A rossz idegeidtol mar megbolondultal.
10/25 anonim válasza:
Én nem vezetek, de én is észrevettem, hogy egyes gyalogosak retardáltak (persze ugyanez igaz néhány autósra is... összességében nem retardált gyalogosok és autósok vannak, hanem retardált emberek). Nekem a kedvencem, hogy nem néznek szét, mielőtt lelépnek a járdáról, és amikor jön az autó, megállnak az út közepén és OLDALRA FORDÍTJÁK a fejüket, mintha akkor nem ütnék el őket:DDD Ezen mindig akkorát röhögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!