Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a f*sznak állnak meg az...

Mi a f*sznak állnak meg az emberek beszélgetni a ZEBRÁNÁL?

Figyelt kérdés

Oktatóval vezetek, szóval még nincs jogsim.

És mindig megállk a zebránál, ha van ott gyalogos.

10-ből 6 alkalommal CSAK ÁLLNAk, és beszélgetnek!

B*sznak átmenni, vagy arrébb állni 3 métert.

És rohadt idegesítő, hogy megállok, és akkor észre se vesznek, nem hogy intenének, hogy menjek, vagy valami, hanem föltartom mögöttem az autósokat.

Mi a f*sznak csinálják ezt?

Ennyire h*lyék, és figyelmetlenek a gyalogosok, vagy direkt szórakoznak?

És akkor még csodálkoznak, hogy nem áll meg egy autós sem, amikor ilyen az emberek nagy része?

2011. ápr. 21. 16:53
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
0%
az nem zebra hanem gyalogátkelőhely -.-"
2011. ápr. 21. 17:06
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondjak... Én az első forgalmi vizsgámon azért kaptam pontlevonásokat, mert el akartam engedni egy nőt a zebrán, aki csak ott állt és cigizett! A két sáv között az elválasztón! És mikor megálltam, csak néééézett, mint a birka. Utána a vizsgabiztos pofázott, hogy "aki csak dohányzik, annak nem állunk meg" - nagy cinikusan. Jah, mondom, mert a homlokára volt írva, hogy csak cigizik a két sáv közt a gyepes elválasztón. Ha nem állok meg, akkor meg az a baj...
2011. ápr. 21. 17:08
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
Ezzel a hozzáállással remélem nem lesz jogsid!
2011. ápr. 21. 17:09
 4/25 anonim ***** válasza:
56%
Mar most idegbolond vagy, es meg nincs is jogsid? Jobb ha nem is mesz ra, inkabb gyalogolj. Te is meg a lakossag is jobban jarna.
2011. ápr. 21. 17:10
 5/25 anonim ***** válasza:

aha te mint sofőr mérgelődsz a paraszt gyalogosokon.

aztán kiszállsz és hazabaktatsz

2011. ápr. 21. 17:15
 6/25 A kérdező kommentje:

"Mar most idegbolond vagy"

Azt úgy mondják, hogy idegbeteg, okoskám!

2011. ápr. 21. 17:17
 7/25 anonim ***** válasza:
Te tényleg idegbolond vagy:) Nem bírsz leírni egy szöveget 4 káromkodás nélkül. Bocsánat idegbeteg.
2011. ápr. 21. 17:22
 8/25 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sietsz dudálj rájuk..
2011. ápr. 21. 17:22
 9/25 anonim ***** válasza:
Igen, idegbolond. A rossz idegeidtol mar megbolondultal.
2011. ápr. 21. 17:29
 10/25 anonim válasza:
Én nem vezetek, de én is észrevettem, hogy egyes gyalogosak retardáltak (persze ugyanez igaz néhány autósra is... összességében nem retardált gyalogosok és autósok vannak, hanem retardált emberek). Nekem a kedvencem, hogy nem néznek szét, mielőtt lelépnek a járdáról, és amikor jön az autó, megállnak az út közepén és OLDALRA FORDÍTJÁK a fejüket, mintha akkor nem ütnék el őket:DDD Ezen mindig akkorát röhögök.
2011. ápr. 21. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!