Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit tesztek azok ellen, akik...

Mit tesztek azok ellen, akik sötétben ráállnak az autó hátuljára és ti meg megvakulhattok nyugodtan? Van-e valami jogi következménye, ha reflektort szerelek a hátsó fertályra?

Figyelt kérdés
Előfordul velem is,hogy ilyet teszek,amikor előzéshez készülök,de amúgy,mint általában,igyekszem nem okoni olyat,ami engem kellemetlenül érint.Nem vagyok egy idegeskedős típus.Felőlem 100 km-en keresztül is jöhet mögöttem így,de nem értem,mi az a böszmeség,ami miatt nem képes egy kicsit lemaradni,ha nem előz meg.Belefékezgetni nem akarok,mert egyrészt balesetveszélyes,másrészt,még nekem kell gyorsítanom utána.Száguldásba sem kezdek,bár azt szeretek,dehát drága a benzol.Arra gondoltam,hogy szerlek az autó hátuljára egy ködlámpát vagy ledsort,amit,ha nagyon közelről szeretne nézni a szinkronművészem,akkor felkapcsolom neki,amíg meg nem előz.De lehet,hogy stroboszkópra csinálom meg.Titeket ez nem bosszant?
2011. márc. 6. 21:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg bal irányjelző egyszeri felvillantásával tudod jelezni, hogy elengeded, előzzön le."

Nem kéne ekkora baromságot írni... pont az a helyzet, hogy abból az irányból tilos előzni, amerre az előtted lévő jelez... Jobbra kell irányjelzőzni, és nem lelassítani.

Még valamit a "megmutatom ki vagyok és a gázba lépek amikor előznek" tipusú emberkéknek: Ez a viselkedés BŰNCSELEKMÉNY! Mégpedig közúti közlekedés veszélyzetetése! ha ütközés van kapsz a szádra rendesen te is nem csak az aki előzött és a te hülyeséged miatt nem sikerült az előzés...

2012. jan. 19. 13:55
 32/32 anonim ***** válasza:

"jaj képzeld mentem ma haza, és a városba mentem kb 45körül."

Nem jöttél még rá miért fogyaszt az autód 15-20 litert?...

Akkor megmondom: azért mert négyesben tötymörögsz 45 el és nemcsak fizetsz a kúton emiatt mint a katonatiszt hanem a többieket is feltartod.

A 45 ös tempó a legrosszabb, akkor fogyaszt az autó szinte a legtöbbet. Tessék 55-60 al menni ötösben! ennyinél még közigbírságot se kapsz gyorshajtásért...

2012. jan. 19. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!