Mit tesztek azok ellen, akik sötétben ráállnak az autó hátuljára és ti meg megvakulhattok nyugodtan? Van-e valami jogi következménye, ha reflektort szerelek a hátsó fertályra?
Van a belső visszapillantón, egy "pöcök", ha azt átpattintod, akkor lesötétíti a tükröt és nem vakít.
"Figyelmesebb" autókban ezt fényre automatikusan sötétedő tükrökkel oldják meg.
Egyébként meg bal irányjelző egyszeri felvillantásával tudod jelezni, hogy elengeded, előzzön le.
idegbeteg...
ha valaki gyorsabb azt elkell engedni, nem szopatni
"idegbeteg...
ha valaki gyorsabb azt elkell engedni, nem szopatni"
Így van el kell engedni. De van, aki csak böszme, és azt élvezi, ha valakinek mehet a seggébe 2 méterre... Ezt ne felejtsük el. Vannak "felsőbbrendű" autóstársak is.
Ezzel kb. azt éred el, mint azok akik drótkötelet feszítenek ki, vagy vakut villogtatnak a motorosok bosszantására...hosszú, de megérdemelt börtönéveket!
A mentőautót sem dobáljuk az ablakból, ha éjjel a tök üres utcán vonyítva felébreszt, erre esetleg a nyolckerben van példa.
Komolyan annyi eszed van, mint egy vonatdobáló purgyénak?
Hali. én csak anyit csinálok h a belső visszapillantót át teszem éjszakaira és akk kevésbé zavar. de! ha ugy jönn mögöttem a baloldali visszapillantóból még tükrözödik. azt sajna nem tudom állítani(jó tudom,csak nem elektromos elég volt egyszer beállítani h jó legyen). azon kivül meg magamba szidom az any.ját... meg ha tudom akkor a kezem teszem ugy a tükör és magam közé h ne "süssön" be a lámpa. Vettem már fel napszemcsit is de az este nem nyerő.. túl sötét van:D bosszantani csak ugy szoktam max, ha hazafelé megyek és jönne ki a busz a megállóból v kamion a házgyárból h kiengedem őket és akkor szépen mögötte araszolunk.(bár ha sokan vannak mögöttem akkor is kiszoktam engedni őket)
off: ma du is jött egy hülye pi.csa refivel mögöttem. fényes nappal.. lakott területen.. én csak arra gondoltam h túl sötét van nála...
üdv 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!