Nektek mennyi idő kellett, hogy ráérezzetek, az autó vezetésére, amikor tanultatok vezetni?
Nálam nem időhöz volt kötve. Abban a pillanatban, hogy egyedül ülhettem be a kocsiba olyan volt mintha sose kellett volna tanulnom, így születtem volna.
De amíg valaki baszogatott (oktató vagy szülő) hogy ne így meg ne úgy... na az szar volt. Akkor nem élveztem.
De időt nézve, a vizsga után 2 hónapon belül kb.
Én már az első pillanattól kezdve éreztem.Nagyon jól vezetek.
:D
Forgalmon kivül kb 1 óra kellett.
Forgalomba pedig olyan 15-20 km.
Egész könnyen belejöttem. Kezdetben még az indexet, tükör nézést sorozatosan kihagytam. Aztán mikor már az autóra nem kellett figyelni, mert megszoktam akkor már tudtam rendesen mindenre figyelni, lámpára, táblára, nőkre...
A válaszolók többsége igen fiatal lehet kevés megtett kilométerrel. Amikor vezetni kezdtem hivatalosan, (mert fater Moszkvicsát elkötni nem hivatalos) én is így gondoltam, hogy pár óra stb. De visszagondolva 1 500 000 Km balesetmentes plakettel a kezemben, (anno a KPM adta a céges sofőröknek menetlevelek alapján) kell pár év, hogy a vészhelyzeteket is rutinból kezeld. NE BÍZZAD EL MAGAD!!!
Nem vagy Nicki Lauda! Sok türelmes, fegyelmezett kilóméter, sok odafigyelés, stb. aztán majd jön a dolog magától.
Szerencsés, balesetmentes utat!
Sosem figyeltem erre,a tanfolyamon feszült voltam és "természetesen" bukdácsolva lett jogsim... Előnyös volt,hogy sokat láttam Aput vezetni! Veszettül nyugodtan hajtja a járgányát,ezt már szinte tanultam gyermekkorom óta! Ez nagyon sokat segített! Aztán nekem kellett a PÁV III (belföldi árufuvarozói engedély) a sofőri álláshoz. Az autódat pedig nem elég szeretni,ÉREZNI (!!!) is kell! Ahhoz csak bíznod kell magadban és a kocsidban!
Sok sikert és légy ügyes,türelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!