Nektek mennyi idő kellett, hogy ráérezzetek, az autó vezetésére, amikor tanultatok vezetni?
egy hét.. wartburggal, ami már olyan állapotban van h esély nincs rá hogy adjanak friss forgalmit... :D
Ui. 14 éves lány :D
Nos a rutinnak szintjei vannak.
1. az auto technikai dolgai: par honap
2. a vilag illetve kornyezet jo felismerese - par ev
3. amikor mar azt is tudod hogy a hulye be fog jonni eled szabalytalanul vagy hogy na es veszelyes az nem, ez totyorog az rallizik, az a neni le fog lepni vagy nem, az a hulye nem fog idenezni vagy ide fog, itt mar nagy szerepe van a szemkontaktusnak.
Na ekkor mondhatod hogy tudsz vezetni. Ez lehet 3-5 ev esetleg sohasem.
En jo vezetonek tartom magam, 15 eve vezetek, 10 eve a 3-as szinten, de megfigyelheto hogy ha izzzaszto szitu van akkor a mai napig megakad a beszelgetesem a mellettem ulovel par masodperce ez teljesen normalis.
Amugy meg a mobiltelefonrol annyit hogy nagyon elvonja a figyelmet, es a vicc az hogy nem az ha fogod a kezedbe, az semmi, hanem az ha beszelsz. Ugyhogy baromsag az a szabaly hogy nem lehet kezben. Aki rutinos az mobilozik es kajal is kozben. A problema a figyeloem elvonasa, az a veszelyes.
Ja, es a tablak betartasa is baromsag. A korulmenyek szamitanak. Igen balesetveszelyes hogy ha egy 30-as tablat kintfelejtve 30-cal mesz mindenki 70-nel. Na mivel nem vagyok gazdag ilyenkor en 30k-ig szoktam menni, mondjuk 50
;)
1. keresed a pedalt es gondolkozol hogy hogyan kell elindulni - ezen par honap alatt tul lehet jutni
2. el vagy foglalva azzal hogy mi tortenik a vilagban korulotted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!