A motorosok veszélyesek magukra, és másokra is?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam több Bp-i autóstól, hogy a motorosok mindenhol bevágnak az ember elé, dugóban mennek a sorok között, és figyelni kell folyton a tükröket, mert meghúzhatják a kocsit, mert össze-vissza kerülgetnek mindent, és mindenkit.
És pirosnál is bevágnak az ember elé. Az autós nyugodtan ül a kocsiban, és hirtelen megjelenik mellette egy motoros, és balesetveszélyes.
A motorosok azok lennének, vagy ezek már eltúlzott dolgok?
2011. febr. 9. 11:21
11/13 anonim válasza:
Amúgy miért baj az, hogy a motoros előre megy a pirosnál? Ismerősöm Japánban él, és a kocsik előtt van egy 3 méteres hely, ahova beállnak a motorosok... Bár a motorozás alapból veszélyes, szóval, szerintem mindig csak a mázlin múlik az egész...
12/13 anonim válasza:
KRESZ szerint előremehetnek a sorok között..nem tudom mit parádézol...
13/13 anonim válasza:
Én is hallottam sokmindent a motorosokról.Pár éve vezetek csak,főleg főutakon,de én azt tapasztalom,hogy az autósok sokkal veszélyesbbek,mint a motorosok.Rengetegszer előfordult már,hogy megmentettem egy-két f@sznak az életét autóval.Motorosokról rossz tapasztalatom még nincs,viszont egy kiemelkedően jó van.Autósok között már más az arány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!