Motorosok: szerintetek tud vinni egy kb 60 kg- os lány nagymotorral egy 120 kg- os férfit?
Köszi :-)))))
Szép lehetett amit alkottatok :-) na ilyet nem szeretnék, pláne ekkora súlykülönbségnél mint nálunk, igazából én nem vagyok 60 csak majdnem, ő viszont kicsivel 120 fölött van. Lehet szegény motorom meg sem moccanna :-D (cb500)
én 70 kilosan vittem 2 embert a motoromon :D:D
persze csak a faluban pár száz métert, de nem okozott gondot.
elindulásnál kérd meg, hogy tegye le ő is a lábát, ha le tudja, illetve fogjon szorosan, és ha döntöd, mondd meg neki, hogy dőljön veled!!!
nagyon veszélyes ha te kidőlsz balra, ő meg megijed és ellentart!!
ezért nem viszem anyukámat motorral...
HÁHÁ:D
Én még kis simsonommal 13-14 évesen vittem apukámat haza... kb 50 kg-110 kg volt...Nagyon nehéz volt vinni, emrt a súlypontja nagyon hátul volt és tényleg olyan volt, mintha levegőbe lenne az első kerék... 14 évesen el bírtam vinni, igeaz nem gyorsan 40-45km/h, De én eléggé koncentráltam:D
Hát én mondjuk egy szép kis cb 500-ason nem mernék ilyet... inkább kérd meg egy másik motorost:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!