Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Motorosok: szerintetek tud...

Motorosok: szerintetek tud vinni egy kb 60 kg- os lány nagymotorral egy 120 kg- os férfit?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán tud vinni valaki, aki sokkal könnyebb egy nehezebb utast? Nem az ügyessége suempontjából kérdezem, hanem, hogy gondot okozhat- e?
2010. júl. 10. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 60 kg vagyok összesen és vittem egy 80 kg-os lányt, sajnos emelkedőn indultunk el, nem számoltam azzal, hogy egy kerékre állunk, de egyből felállt (mármint a motor), csaj azóta nem ül fel a motoromra. Lényeg, hogy ne hátul kapaszkodjon, hanem öleljen át vagy fogja a tankot, mert ha hátul kapaszkodik szar a súlypont.
2010. júl. 10. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi :-)))))

Szép lehetett amit alkottatok :-) na ilyet nem szeretnék, pláne ekkora súlykülönbségnél mint nálunk, igazából én nem vagyok 60 csak majdnem, ő viszont kicsivel 120 fölött van. Lehet szegény motorom meg sem moccanna :-D (cb500)

2010. júl. 10. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
na már ennyire megfodult a szereposztás? a csaj viszi a pasit a motoron? :D
2010. júl. 10. 14:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Neeem :D de én motoros csaj vagyok és meg akarom osztani vele is az élményt. De lehet jobban járunk ha kihagyjuk :DD
2010. júl. 10. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
jaa, hát rövidtávon próbáld meg nyugodtan. én is vittem barátom egy körre (én 57kg ő pedig 83kg) kicsit érdekes volt, de nem vészes :D
2010. júl. 10. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

én 70 kilosan vittem 2 embert a motoromon :D:D

persze csak a faluban pár száz métert, de nem okozott gondot.

elindulásnál kérd meg, hogy tegye le ő is a lábát, ha le tudja, illetve fogjon szorosan, és ha döntöd, mondd meg neki, hogy dőljön veled!!!

nagyon veszélyes ha te kidőlsz balra, ő meg megijed és ellentart!!

ezért nem viszem anyukámat motorral...

2010. júl. 10. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:

HÁHÁ:D

Én még kis simsonommal 13-14 évesen vittem apukámat haza... kb 50 kg-110 kg volt...Nagyon nehéz volt vinni, emrt a súlypontja nagyon hátul volt és tényleg olyan volt, mintha levegőbe lenne az első kerék... 14 évesen el bírtam vinni, igeaz nem gyorsan 40-45km/h, De én eléggé koncentráltam:D

Hát én mondjuk egy szép kis cb 500-ason nem mernék ilyet... inkább kérd meg egy másik motorost:)

2010. júl. 10. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!