Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen párosításról? 160 centis lány egy Honda FES 125 S-WING-gel.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. júl. 6. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Termékeny nem lesz, de örömet azért okozhat.
2011. júl. 6. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
most én egy kibaxott nagy naked géped vártam 125 köbcentivel erre... na jó... barbi baba feeling! rózsaszín bukót ki ne hagyd!
2011. júl. 6. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
légyszi vegyél egy CBR-t! sokkal jobb lesz meglátod, szerintem egy árban vannak
2011. júl. 6. 22:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem veszek CBR-t... elegáns megjelenésre vágyom nem naked bikera.... az nem illik hozzám...

barbi babás témáról inkább nem mondok semmit , aki ilyennel dobálózik meg róuzsaszin sisakkal ha meghallja lány-motor (ezesetbe robogó) párositást annak nem sok belátása lehet.

No mind1 ezek is vélemények megköszönöm!

2011. júl. 6. 22:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Elnézást tudom hogy a CBR sportmotor nem arra mondtama nakedot csak fentebb emlitették:)
2011. júl. 6. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
A robogó nem elegánsan, hanem szánalmasan hat. Olyan, mintha kiírnád a kocsid lökhárítójára, hogy bocsi nem tudok váltani, 20 méter távolság.
2011. júl. 6. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szívből ajánlom a CBF 125öt, jó kis gép, szerintem nem ordítt róla a "sportosság", inkább elegancia. Ha elegáns robogót szeretnél, akkor nekem a Honda PCX inkább tűnik annak. De persze az S-wing se rossz.
2011. júl. 7. 00:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó előttihez nincs hozzáfűzni valóm remélem vmi "SZÉP" dolog történik hamarosan vele:)

Utolsónak köszönöm a választ,az is elég szép,igen CBF lenne az ideális de ez túlságosan "népmotor".

2011. júl. 7. 11:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek még üzenem hogy tegyen különbséget egy ilyen nagytestű robogó és egy agyonhajszolt/tuningolt szúnyoghangó F12,aerox és társai között...azoakt énsem nézem semmibe de ezeket hozzá se lehet hasonlitani egy ilyenhez....remélem neked egy firebladed van minimum hogy ekkora nagyra vered magad
2011. júl. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!