Halak fiú és mérleg lány, mit gondoltok erről a párosításról?
Figyelt kérdés
Az adott jegy eléggé jellemző mindkettőnkre.:)2010. jan. 2. 16:32
1/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném ezt nem azért kérdezem,hogy ha esetleg ellenzik,akkor nem foglalkozom vele vagy ilyesmi..:D csak érdekel,hogy akik benne vannak ebben a témában,mit gondolnak erről.
2010. jan. 2. 16:33
2/8 anonim válasza:
ez elég kevés kéne születési:év,hó,nap,óra,perc
4/8 anonim válasza:
Nálunk pont ez a párosítás volt, 1 évet voltunk együtt, én voltam a mérleg lány. A halak eleinte nagyon lelkes, minden álmodta felülmúlja, aztán pár hónap és elszáll a lelkesedése és abszolút nem partner semmiben később. Olvasni horoszkópokban hogy a halak olyan megfoghatatlan, hát pont ilyenné válik: egyszerűen tehetetlen vagy vele szemben, nem tudsz rá hatni. Ez most rövid jellemzés volt, és nem kell általánosítani mert minden ember más, de nekem sajnos nem voltak jók a tapasztalataim.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm,ilyesmire gondoltam:) Nem áll szándékomban általánosítani,csak érdekesek ezek a dolgok:D Nálam sokszor bejönnek. De ez nem fogja megváltoztatni a döntéseimet természetesen,csak érdekelt
2010. jan. 2. 22:20
6/8 anonim válasza:
és fordítva? halak lány, mérleg fiú? mert nálam most ez van és érdekel, de nagy jelentőséget én sem tulajdonítok a horoszkópnak. azért a skorpiókkal már megjártam, érdekes hogy nem tudok kijönni velük és illik rájuk a jellemzés. de milyen egy mérleg srác?
7/8 anonim válasza:
21:40-es vagyok, sok sikert nektek, szorítok hogy jó kapcsolat legyen!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszii:)
2010. jan. 3. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!